„Vamă” îi răspunde lui Moldovan: „Să-și vadă de antrenorat, eu l-am adus la Rapid pe Ioniță”

Marius ANGHEL 30 Oct. 2013, 14:44 Liga 2

Președintele clubului Astra Giurgiu, Dinu Gheorghe, i-a transmis tehnicianului rapidist Viorel Moldovan că ar trebui să-și vadă de antrenorat și să nu îi mai comenteze afirmațiile, conducătorul precizănd că el l-a adus la gruparea giuleșteană pe jucătorul Alexadru Ioniță II.

„Ioniță e un jucător foarte bun, probabil că Rapidul vrea mulți bani pe el. Singura care ar putea cumpăra jucători scumpi acum ar fi Steaua, pentru că au destul bani din Champions League. Eu ce am zis? Pe jucătorul ăsta Dinu Gheorghe l-a adus la Rapid și tot Dinu Gheorghe l-a susținut foarte mult, pentru că e foarte bun. Viorel Moldovan nu știa acum trei ani cine este Ioniță. Dar e problema lui, eu îi doresc să bată Petrolul în cupă, să promoveze cu Rapidul «en fanfare» și să facă o carieră frumoasă ca antrenor. El să-și vadă de antrenorat, să nu mai răspundă altor cluburi. La Rapid sunt oameni care sunt în conducerea clubului, să răspundă ei. În România, lumea ar trebui să înțeleagă că antrenorul răspunde antrenorului și președinte la președinte. Nu toată lumea răspunde cui vrea. Eu nu fac pe impresarul, o să mă întâlnesc cu el și o să-l cert puțin, pentru că eu l-am susținut și ca jucător și ca antrenor, nu cred că are să-mi reproșeze mie ceva. E mai tânăr, o să fiu mai îngăduitor de data asta, a declarat, miercuri, Gheorghe la Dolce Sport.

Antrenorul formației Rapid, Viorel Moldovan, a declarat, marți, într-o conferință de presă că nu înțelege de ce președintele FC Astra Giurgiu, Dinu Gheorghe, propune altor cluburi fotbaliștii aflați sub contract cu gruparea giuleșteană. Domnul Dinu Gheorghe ce este, președinte la Astra sau manager? Impresar? N-am știut că este și impresar. Deci domnul Dinu Gheorghe trebuie să își vadă de treaba lui și să nu mai facă el lobby și să propună jucătorii Rapidului la alte echipe. De jucătorii Rapidului am eu grijă. Ei trebuie să crească într-un mediu sănătos pentru că sunt tineri, a spus Viorel Moldovan.

Dinu Gheorghe afirmase, duminică, la Sport.ro, că în România doar FC Steaua l-ar putea achiziționa pe Alexandru Ioniță II. „Nu cred că Ioniță este transferabil la momentul ăsta. Eu sunt un fan al acestui copil, dar nu cred că Rapid l-ar ceda pe o sumă pe care o poate plăti Astra. Poate de la noi, din România, doar Steaua l-ar putea lua”, spunea Dinu Gheorghe.

Sursa: Mediafax

Marius ANGHEL 30 Oct. 2013, 14:44 Liga 2
Pe aceeași temă