Valentin Țicu, într-un moment de grație al carierei! Căpitanul Petrolului le promite fanilor ce așteaptă de ani: ”Visul meu de mic e să joc cu echipa în prima ligă!”. Ce a spus de interesul FCSB-ului și cum vede convocarea la naționala U21

Andrei PASCU 04 Oct. 2021, 12:34 Liga 2

Valentin Țicu (21 de ani) are parte de un sezon foarte bun cu Petrolul, și pe plan individual, dar și pe plan colectiv. Pe lângă faptul că echipa e pe primul loc, fundașul de bandă numit căpitan la începutul campionatului a marcat deja de două ori în nouă partide.

Țicu a fost convocat din nou la echipa națională sub 21 de ani, pentru câteva meciuri amicale ce vor avea loc în Spania, iar la finalul partidei cu CS Comunal Șelimbăr, scor 3-0, a vorbit despre evoluția echipei în campionat, dar și despre planurile sale personale.

Valentin Țicu nu se gândește la transferul la FCSB și vrea cu Petrolul în Liga 1 

Deși se zvonește faptul că este dorit în Liga 1, de FCSB, Valentin Țicu i-a liniștit pe fanii Petrolului, precizând că are un singur vis în acest moment, să joace cu echipa în prima ligă.

(N.r. – Despre meciul cu CS Comunal Șelimbăr)A fost un meci destul de greu, dar ne-am pregătit bine, am fost preventivi, ne-am așteptat să vină să joace, pentru că și ei își doreau ceva de la partida asta. Mă bucur că ne-am ridicat la nivelul așteptărilor și că am luat cele trei puncte.

E o presiune în plus locul 1, pentru că vrem să rămânem mereu acolo, dar nu am ce să zic mai mult decât că mă bucur că suntem acolo, că vom sta două stăptămâni pe primul loc.

O să plec la lotul U21, o să merg la Buftea. Trec printr-o perioadă bună, am realizări. Le mulțumesc celor care au încredere în mine și celor care m-au susținut. Vreau să o țin tot așa și chiar să îmi cresc nivelul de la meci la meci. Le mulțumesc părinților mei în primul rând, pentru că indiferent de situație au fost alături de mine. În al doilea rând, suporterilor și domnului Mădălin Mihailovici.

(N.r. – Despre interesul FCSB-ului) Am văzut, am citit în presă. Mai multe nu știu nici eu, dar momentan îmi e gândul la Petrolul, la naționala U21 și atât. Visul meu de mic este să joc cu Petrolul în prima ligă. Apoi, pe viitor, vom vedea, a spus Țicu, la conferința de presă de la finalul partidei cu CS Comunal Șelimbăr, de pe ”Ilie Oană”.

Presa a speculat faptul că Țicu ar fi dorit de FCSB după ce președintele Petrolului, Costel Lazăr, a fost surprins la o întâlnire cu omologul de la echipa bucureșteană, Valeriu Argăseală.

  • Petrolul a câștigat confrutarea cu sibienii grație reușitelor lui Senad Jarovic (minutul 35), Simon Măzărache (minutul 47), Valentin Țicu (minutul 68).

Petrolul, duel cu FC Brașov în etapa a 10-a 

Petrolul este, așadar, liderul Ligii 2 după nouă etape, cu 24 de puncte (opt victorii și o înfrângere). Este urmată, pe locurile 2 și 3, de Concordia Chiajna, 23 de puncte, și FC Hermannstadt, 21 de puncte. Ocupanta locului 4 în campionat, ”U” Cluj, are tot 21 de puncte, la fel ca FC Hermannstadt, dar un golaveraj inferior.

În etapa a 10-a, Petrolul va evolua în deplasare, cu FC Brașov, echipă care și-a demis antrenorul, pe Ilie Stan.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures
Video: Petrolul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-leaga-victoriile-nae-constantin-comenteaza-victoria-cu-selimbar-un-joc-destul-de-spectaculos-care-cred-ca-a-facut-deliciul-spectatorilor-ce-asteptari-are-de-acum-inainte-19204010

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-l-a-achizitionat-pe-blaise-yameogo-ultima-data-la-chindia-atacantul-a-debutat-in-esecul-cu-petrolul-19204189

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-a-pierdut-iar-adrian-mihalcea-a-criticat-arbitrajul-da-ne-ce-e-al-nostru-fotbalistii-nu-au-scapat-nici-ei-dupa-esecul-cu-u-cluj-ne-am-19204170

 

 

Andrei PASCU 04 Oct. 2021, 12:34 Liga 2
Pe aceeași temă