Valentin Suciu vede nedrept egalul dintre FK Csikszereda și Pandurii: ”Acest meci ar fi trebuit câștigat. Trebuia să luăm cele trei puncte.” Antrenorul a remarcat din nou probleme la echipă

Răzvan STÎNGĂ 12 Nov. 2020, 17:18 Liga 2

FK Csikszereda nu a putut trece de ultima clasată, Pandurii, în restanța din etapa a 10-a a Ligii a 2-a. Ciucanii au scos doar un egal cu echipa care închide clasamentul în momentul actual. Valentin Suciu, antrenorul formației din Miercurea Ciuc, și-a declarat nemulțumirile la finalul partidei care s-a încheiat 1-1.

”Principalul” a remarcat mai multe probleme în zona de atac. Chiar dacă, din punctul său de vedere, echipa a ajuns de multe ori în fața porții, fie nu a luat deciziile cele mai bune, fie nu a reușit să le fructifice. În ultimele runde, situația a stat la fel, antrenorul de la FK Csikszereda evidențiind în dese rânduri anumite probleme pe care le identifică permanent, de la meci la meci.

Valentin Suciu: ”Trebuie să învățăm anumite lecții” 

Pandurii a jucat în nota ei obișnuită, iar Valentin Suciu nu a fost cu nimic surprins de planul pus la punct de oponentul său de pe banca gorjenilor, Călin Cojocaru, după cum a completat la final.

Acest meci ar fi trebuit câștigat. Ar fi trebuit să luăm cele trei puncte. Nu pot să spun că am câștigat un punct, ci că am pierdut două. Pe baza șanselor, echipa noastră ar fi trebuit să înscrie mai multe goluri, dar nu am fost proaspeți, nu am luat cele mai bune decizii în fața porții. Atunci când am luat și decizii bune, nu am reușit să băgăm mingea în poartă.

Știam punctele slabe ale adversarului, în parte am profitat de ele de mai multe ori, deoarece am reușit să aducem mingea în fața porții, dar nu am putut să înscriem. Meciul s-a terminat însă, trebuie să învățăm anumite lecții.

Un alt meci tare va urma duminică împotriva Concordiei Chiajna, cu o echipă mai bună și mai experimentată”, a declarat Valentin Suciu la finalul partidei, citat de Szekely Sport.

FK Csikszereda, meci acasă cu Concordia Chiajna în etapa a 12-a

FK Csikszereda e pe locul 15 în Liga 2, cu 12 puncte în 10 meciuri. În ultimele șase partide, în afara egalului cu Pandurii, a mai înregistrat două victorii, un egal și două înfrângeri. În meciul anterior celui cu gorjenii a făcut 0-0 pe teren advers cu Turris Oltul.

Pentru echipa lui Valentin Suciu urmează partida cu Concordia Chiajna, de acasă, programată duminică de la ora 11:00. Ilfovenii sunt mai jos în clasament, locul 17 cu 9 puncte.

Foto: Zoltan Pal / FK Csikszereda

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pandurii-salvata-din-nou-de-remacle-mijlocasul-le-a-adus-gorjenilor-primul-punct-in-deplasare-cu-csikszereda-cine-este-belgianul-care-a-marcat-mai-mult-de-jumatate-dintre-golurile-inscrise-in-aces-19156997

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/fk-csikszereda-va-intalni-uta-in-16-imile-cupei-romaniei-iar-valentin-suciu-da-vina-pe-ghinion-antrenorul-spera-insa-ca-ciucanii-sa-razbune-scorul-de-0-6-din-februarie-nu-ne-predam-19156804

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/tragerea-la-sorti-a-meciurilor-16-imilor-cupei-romaniei-are-loc-astazi-de-la-ora-1530-in-aceasta-faza-a-competitiei-sunt-16-echipe-din-liga-1-12-din-liga-2-si-4-din-liga-3-19156771

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 12 Nov. 2020, 17:18 Liga 2
Pe aceeași temă