Valentin Suciu se teme de meciul cu Turris Oltul: ”E o echipă foarte puternică, e în lupta pentru promovare”

Andrei PASCU 06 Nov. 2020, 16:10 Liga 2
Valentin Suciu se teme de meciul cu Turris Oltul: ”E o echipă foarte puternică, e în lupta pentru promovare”

FK Csikszereda va juca în etapa a 11-a din Liga 2 cu Turris Oltul, în deplasare, sâmbătă de la ora 11:00. Antrenorul ciucanilor, Valentin Suciu, a prefațat confruntarea de la Turnu Măgurele și se așteaptă la un meci dificil, considerând că echipa pregătită de Erik Lincar este una dintre acele formații care vor avea un cuvânt important de spus în lupta la promovare.

Valentin Suciu: ”Sperăm să jucăm mai bine și să scoate un rezultat pozitiv” 

Suciu speră însă să facă surpriza, mai ales că în duelul precedent din Liga 2, FK Csikszereda s-a impus cu 1-0 în deplasare cu SCM Gloria Buzău, ”stricând” calculele hârtiei. De partea cealaltă, Turris Oltul a pierdut partida de la Timișoara, cu Ripensia, scor 2-4, la capătul căreia Erik Lincar a acuzat arbitrajul.

Este o echipă foarte puternică pe teren propriu, deși rezultatele recente nu o demonstrează. Se știe însă că este în lupta pentru promovare, dar și în sezonul precedent a fost acolo, în play-off. Au plecat unul sau doi jucători definitori în vară, dar au adus alții în locul lor. Sperăm să jucăm mai bine și să scoate un rezultat pozitiv”, a declarat Valentin Suciu pentru FK Csikszereda.

Meciul dintre FK Csikszereda și Pandurii, reprogramat pentru 11 noiembrie

FK Csikszereda avea programat, în etapa a 10-a din Liga 2, meciul cu Pandurii, care nu a mai avut loc la data stabilită inițial. Liga2.ro a scris că la echipa antrenată de Călin Cojocaru s-a depistat un singur jucător pozitiv, dar DSP Gorj le-a interzis ”pandurilor” să facă deplasarea la Miercurea Ciuc.

Astfel, meciul a fost reprogramat, iar confruntarea va avea loc pe 11 noiembrie. Pandurii a primit aviz favorabil pentru partida de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Dunărea Călărași, din runda a 11-a, dar și pentru restanța cu FK Csikszereda. Jucătorii echipei din Târgu Jiu au repetat marți testele SARS-CoV-2 și, cu excepția fundașului Andrei Dobre, cel depistat pozitiv, toți au ieșit negativi.

FK Csikszereda, șase puncte în ultimele cinci meciuri din Liga 2 

FK Csikszereda e pe locul 15 în Liga 2, cu 10 puncte în opt meciuri. În ultimele cinci partide a înregistrat două victorii și trei înfrângeri. Turris Oltul e mai sus, pe locul 7, cu 15 puncte în 10 meciuri. Nici trupa lui Lincar nu trece prin momente foarte bune, adunând două victorii în ultimele cinci partide, dar și două eșecuri.

Foto: Leczki Jozsi/ Mediafax Foto și George Ilinca/ Sport Pictures

 

Andrei PASCU 06 Nov. 2020, 16:10 Liga 2
Pe aceeași temă