Valentin Alexandru se miră și el de parcursul Dunării Călărași, după 3-2 cu Rapid: ”Nu știu ce căutăm în play-off. Nu mai ştim pentru ce jucăm. Dacă promovăm, luăm 2.000 de euro la ce hârtii avem”

Răzvan STÎNGĂ 08 May. 2021, 12:08 Liga 2

Dunărea Călărași a dat peste cap calculele hârtiei, iar în etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 2 a reușit să treacă, pe teren propriu, de Rapid, cu scorul de 3-2. Omul meciului a fost chiar un fost rapidist, Valentin Alexandru, care a marcat de două ori în poarta giuleștenilor.

Dunărea Călărași a intrat la cabine în dezavantaj, 0-1, dar în partea a doua a revenit și a obținut cele trei puncte. Răsturnarea de scor a fost pusă de Valentin Alexandru pe seama schimbărilor de strategie efectuate de antrenorul Cristian Pustai la pauză.

Valentin Alexandru: ”Îmi pare rău pentru Rapid și sincer sper să promoveze” 

Alexandru a avut și o părere de rău la finalul confuntării, pentru faptul că și-a învins fostul club, dar speră să îl vadă în prima ligă la finalul acestui campionat.

Facem tot ce putem. Azi, chiar dacă am început meciul cu 0-1, în minutul 1, și toată lumea ne dădea victime, nu a fost așa. Am încercat, încă din prima repriză ne-am creat câteva ocazii. Am început repriza a doua, a schimbat profesorul sistemul, și ne bucurăm că a ieșit și că am fost victorioși.

Îmi pare rău pentru Rapid și sincer sper să promoveze. Chiar dacă am fost acolo o scurtă perioadă, mi-ar plăcea să promoveze și cred că o să o facă”, a declarat Valentin Alexandru la microfonul DigiSport.

Valentin Alexandru: ”Nu știu ce căutăm noi în play-off. Au băgat alte echipe milioane de euro” 

Sunt foarte cunoscute probleme financiare pe care le are Dunărea Călărași, iar Valentin Alexandru e și fericit, dar și trist pentru ce se întâmplă în acest moment la echipă. E mulțumit că el și colegii lui au reușit accederea în play-off-ul Ligii 2, iar acum se luptă pentru promovarea în Liga 1, dar din altă perspectivă e supărat că banii nu vin în ciuda performanțelor.

Fotbalistul Dunării Călărași consideră că, în ansamblu, condiția a fost depășită, remarcând echipele care nu au reușit accederea în play-off, în ciuda investițiilor importante, ci se mulțumesc doar cu play-out-ul.

Când intrăm pe teren nu mai avem scuze. Ne gândim doar la fotbal, dar toate cumulate, incluzând problemele financiare, condițiile.. nu vă mai spun câte sunt. Nu știu ce căutăm noi în play-off. Au băgat alte echipe milioane de euro, le știți, Chiajna, Petrolul, Cluj și altele, dar noi vom juca până la capăt, indiferent că va fi foarte greu. Avem șanse mari la baraj. Nici nu știu dacă e mai bine să termini pe trei sau pe patru că nici nu știm ce echipă din Liga 1 va fi mai bună din cele care vor pica la baraj.

Am ajuns într-un punct în care nici nu mai ştim pentru ce jucăm. Bani nu luăm… jucăm doar pentru noi, pentru familiile noastre, aşteptăm să se termine campionatul şi (n.r. – să mergem) la mai bine. Poate să nu ne aducă la zi, dar să vedem şi noi măcar două, trei luni (n.r. – salarii).

Că avem de luat patru luni, şi pe decembrie mai avem de luat, şi prime de joc. Noi dacă promovăm acum cred că luăm 2.000 de euro la ce hârtii avem. Şi noi chiar vrem, chiar ne dorim, avem grup bun,  dacă eram cu banii cât de cât ok eram mult mai sus. Facem şi noi tot ce putem”, a mai spus Valentin Alexandru.

Dunărea Călărași, la patru puncte de Rapid 

Dunărea Călărași este pe locul 4 în play-off-ul Ligii 2, care duce în barajul de promovare la finalul celor 10 etape, cu 42 de puncte. Distanța față de Rapid, locul 2, s-a micșorat la patru puncte.

În etapa următoare, a 8-a, Dunărea Călărași va juca pe terenul Mioveniului. În turul turneului de promovare, formația lui Cristian Pustai a cedat la scor, cu 1-5.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jucatorii-dunarii-nu-se-dau-batuti-in-ciuda-restantelor-nenumarate-cristian-pustai-dupa-victoria-cu-rapid-chiar-daca-suntem-mercenari-pana-la-urma-am-venit-sa-facem-treaba-este-o-mare-r-19183351

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-iosif-si-a-avertizat-degeaba-jucatorii-inaintea-meciului-de-la-calarasi-omul-ranit-intotdeauna-da-totul-am-fost-in-situatia-asta-si-dai-totul-pentru-a-iesi-la-lumina-cum-com-19183270

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dunarea-calarasi-rapid-se-joaca-de-la-ora-2100-giulestenii-ameninta-pozitia-de-lider-a-fc-u-craiova-19183147

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 08 May. 2021, 12:08 Liga 2
Pe aceeași temă