Rapid a ratat șansa să urce pe locul 1 în play-off. A pierdut cu Dunărea Călărași, iar Bogdan Barbu știe care a fost problema: ”Ăsta e Rapidul, nu? Până în ultima etapă trebuie să se bată mereu. E presiune non-stop”

Răzvan STÎNGĂ 08 May. 2021, 12:41 Liga 2

Rapid a ratat șansa să treacă pe primul loc în play-off-ul Ligii 2. Dacă ar fi învins Dunărea Călărași în etapa a 7-a, urca peste U Craivoa 1948 SA, pe care ar fi depășit-o la golaveraj. A cedat însă cu 2-3 la Călărași, iar lupta pentru locurile direct promovabile s-a mai strâns.

Bogdan Barbu (29 de ani) a fost clar afectat la finalul partidei de cele întâmplate la Călărași, pentru faptul că Rapid a condus la pauză cu 1-0, a egalat pentru 2-2 în partea a doua și, din punctul său de vedere, trebuia să primească apoi lovitură de la 11 metri.

Bogdan Barbu: ”Cred că doar neșansa a făcut să nu fie cel puțin un egal” 

În plus, mijlocașul echipei din Giulești crede că a fost și o urmă de ghinion, pentru că la final nu s-a scos nici măcar un punct, care ar fi ținut Dunărea Călărași mai în spate.

Ei joacă de plăcere, nu cred că au jucat din orgoliu, să arate că au valoare. Joacă din plăcere, le place fotbalul și nu au nimic de pierdut. Am putut să revenim, am fost conduși cu 2-1, am făcut 2-2, după care am avut contraatacul acela unde a fost penalty, iar după, dacă mă întrebați pe mine, am avut foarte multe ocazii să revenim. Cred că doar neșansa a făcut să nu fie cel puțin un egal”, a declarat Bogdan Barbu, la microfonul DigiSport, la finalul confruntării.

Bogdan Barbu: ”La Rapid e non-stop presiune” 

Mijlocașul a promis că Rapid va lupta până în ultima etapă pentru promovarea directă în Liga 1, la finalul acestui sezon. Crede că obiectivul va fi îndeplinit și nu se va mai repeta mmentul de sezonul trecut, când, deși a ajuns în play-off, Rapid nu a putut să finalizeze nici măcar pe o poziție de baraj.

Ăsta e Rapidul, nu? Până la ultima etapă trebuie să se bată mereu. Va fi o luptă strânsă până la sfârșit, sperăm să fim noi cei care ne bucurăm atunci. Doar datorită faptului că joci la Rapid e o presiune. Nu cred că se compară cu altă presiune din lume. Pentru că e o echipă cu o galerie superbă, cu tradiție și doar pentru faptul că joci aici e presiune. La Rapid e non-stop presiune”, a continuat Bogdan Barbu.

Rapid primește vizita celor de la ASU Poli în etapa a 8-a 

Eșecul cu Dunărea Călărași a fost al doilea pentru Rapid în acest play-out, după cel cu U Craiova 1948 SA, de pe ”Ion Oblemenco”, scor 0-1. Deocamdată, formația pregătită de Mihai Iosif își menține poziția a doua, cu 46 de puncte, cu trei mai puțin decât liderul ”FC U” Craiova.

Următoarele clasate în play-off sunt CS Mioveni (43 de puncte), Dunărea Călărași (42 de puncte), ASU Poli (39 de puncte) și FK Csikszereda (37 de puncte).

În etapa a 8-a a play-off-ului, Rapid va juca pe teren propriu cu ASU Poli, pe care în turul grupei de promovare a învins-o cu 2-1.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/valentin-alexandru-se-mira-si-el-de-parcursul-dunarii-calarasi-dupa-3-2-cu-rapid-nu-stiu-ce-cautam-in-play-off-nu-mai-stim-pentru-ce-jucam-daca-promovam-luam-2-000-de-euro-la-ce-hartii-19183404

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jucatorii-dunarii-nu-se-dau-batuti-in-ciuda-restantelor-nenumarate-cristian-pustai-dupa-victoria-cu-rapid-chiar-daca-suntem-mercenari-pana-la-urma-am-venit-sa-facem-treaba-este-o-mare-r-19183351

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-iosif-si-a-avertizat-degeaba-jucatorii-inaintea-meciului-de-la-calarasi-omul-ranit-intotdeauna-da-totul-am-fost-in-situatia-asta-si-dai-totul-pentru-a-iesi-la-lumina-cum-com-19183270

 

Răzvan STÎNGĂ 08 May. 2021, 12:41 Liga 2
Pe aceeași temă