Cristian Pustai recunoaște superioritatea echipei ”FC U” Craiova înaintea partidei cu Dunărea Călărași: ”E meritat pe locul 1. E o formație bine organizată”. Condițiile în care jucătorii săi pot face surpriza

Răzvan STÎNGĂ 25 Apr. 2021, 15:57 Liga 2
Cristian Pustai recunoaște superioritatea echipei ”FC U” Craiova înaintea partidei cu Dunărea Călărași: ”E meritat pe locul 1. E o formație bine organizată”. Condițiile în care jucătorii săi pot face surpriza

Dunărea Călărași – U Craiova 1948 SA este meciul care închide turul grupei de promovare în Liga 2. Confruntarea de luni este importantă pentru ambele, gazdele putând să reintre în lupta pentru locurile direct promovabile, iar oaspeții să se desprindă în fruntea clasamentului.

Cristian Pustai: ”În acest moment Craiova are prima șansă la promovare, dar mare atenție: campionatul nu este încă jucat”

Cristian Pustai, antrenorul Dunării Călărași, a recunoscut superioritatea echipei din Bănie, prin prisma celor întâmplate în acest sezon. Așa cum a obișnuit cu discursurile de până acum, prin obiectivitatea lor, Pustai a spus lucrurilor pe nume și de această dată, precizând că ”FC U” Craiova pornește clar cu prima șansă, iar pentru a putea face surpriza, Dunărea Călărași trebuie să nu mai repete erorile din urmă cu două etape, când a pierdut de o manieră clară, 1-5 cu CS Mioveni.

Pustai a analizat partida cu doljenii și din perspectiva celor întâmplate în sezonul regular, când U Craiova 1948 SA s-a impus la limintă, cu 2-1. Referitor la obiectivul echipei călăreșenilor din acest moment, antrenorul consideră că este realizabilă clasarea pe locurile de baraj, 3 sau 4, chiar dacă un eventual succes cu ”FC U” Craiova i-ar duce echipa la numai două puncte de poziția a 2-a, Rapid.

Noi venim după o victorie la Ciuc, iar Craiova vine după victoria din partida cu Rapid. Vom întâlni echipa care a condus în cea mai mare parte acest campionat, iar FCU este meritat pe locul 1. Craiova este o echipă bine organizată, am studiat-o cu atenție, dar lucrurile de ordin tactic față de jocul nostru direct le voi comunica băieților mei. Am văzut care sunt punctele forte ale oltenilor și vom încerca să ne luăm măsuri.

Dar noi nu trebuie să mai facem greșelile pe care le-am făcut în ultimul meci al nostru de acasă, mă refer la cel cu Mioveni. Am luat două goluri din fază fixă de la același jucător, iar apoi am intrat la cabine și cu un 0-3. Ce oare mai puteam scoate noi prea multe din acest joc? Partida era cam gata încă după primele 45 de minute, dar am zis să intrăm în a doua repriză și să vedem ce mai putem scoate.

Însă a ieșit și mai rău. Dacă nu ne vom lua măsurile necesare în fața Craiovei și vom repeta greșelile din meciul cu Mioveni, atunci nu vom avea nicio șansă. Însă, de această dată o să fie un alt meci, iar noi vrem să îl câștigăm. Înaintea startului play-off-ului nu vă ascund faptul că ținteam și noi promovarea directă, dar acum ne este foarte greu să mai realizăm acest lucru și vom încerca să prindem un loc de baraj.

Dar vă spun sincer că noi vom juca până în ultima etapă. În acest moment Craiova are prima șansă la promovare, dar mare atenție: campionatul nu este încă jucat”, a declarat Cristian Pustai pentru Ediție.

O victorie cu ”FC U” Craiova o apropie pe Dunărea Călărași la două puncte de locul 2 

Înaintea confruntării dintre Dunărea Călărași și U Craiova 1948 SA, clasamentul Ligii 2 arată astfel:

  1. ”FC U” Craiova – 45 de puncte
  2. Rapid – 43 de puncte
  3. CS Mioveni – 42 de puncte
  4. Dunărea Călărași – 38 de puncte
  5. FK Csikszereda – 36 de puncte
  6. ASU Politehnica – 33 de puncte

În etapa a 5-a a play-off-ului s-au înregistrat următoarele rezultate: Rapid – CS Mioveni 1-1, ASU Politehnica – FK Csikszereda 0-1.

Foto: Leczki Jozsi/ Mediafax Foto și George Ionescu/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-se-poate-desprinde-in-fruntea-play-off-ului-o-victorie-cu-calarasi-o-transforma-in-favorita-clara-la-locul-1-eugen-trica-e-insa-prudent-dunarea-se-mobilizeaz-19181512

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-a-invins-metaloglobus-si-a-urcat-pe-2-in-grupa-a-a-play-out-ului-costel-enache-e-increzator-cel-mai-mare-castig-sunt-linistea-si-continuitatea-putem-sa-privim-spre-19181484

https://liga2.prosport.ro/seria-1/panduri-fara-motivatie-echipa-lui-calin-cojocaru-n-a-avut-replica-cu-ripensia-trei-jucatori-straini-deja-au-parasit-retrogradata-matematic-in-liga-3-dar-antrenorul-are-un-feeling-19181452

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 25 Apr. 2021, 15:57 Liga 2
Pe aceeași temă