UTA a vrut să-l transfere pe Bogdan Șandru! Discuțiile cu jucătorul echipei Dunărea Călărași au avut loc în iarnă

Răzvan STÎNGĂ 11 May. 2020, 11:25 Liga 2
UTA a vrut să-l transfere pe Bogdan Șandru! Discuțiile cu jucătorul echipei Dunărea Călărași au avut loc în iarnă

Dunărea Călărași putea rămâne fără Bogdan Șandru (30 de ani) în iarnă. Fundașul central, căpitanul echipei, a fost dorit de UTA Arad. Chiar au existat discuții cu impresarul fotbalistului, după cum chiar Șandru declară, dar, în cele din urmă, mutarea nu s-a perfectat. În ciuda faptului că nu a reușit să facă pasul la clubul de pe primul loc din Liga 2, jucătorul nu este nemulțumit că a rămas sub comanda lui Cristian Pustai.

Bogdan Șandru: ”Da, au fost ceva discuţii cu mine şi cu impresarul meu, dar au rămas doar la stadiul acesta”

Bogdan Șandru se simte bine la Dunărea Călărași și chiar vrea să continue și din vară, deși echipa se află la mică distanță de locurile retrogradabile și ar putea pica în Liga 3. Vrea să își prelungească înțelegerea, iar de la anul, dacă echipa se salvează, speră să se facă investiții pe măsură și să se lupte cu șanse reale la promovarea în Liga 1.

”Ceva, ceva a fost (n.r. – referitor la interesul echipei UTA pentru el). Da, au fost ceva discuţii cu mine şi cu impresarul meu, dar au rămas doar la stadiul de vorbire. Am avut doar dialog, în rest nu ştiu ce s-a întâmplat. În iarnă au fost ceva discuţii între clubul nostru şi impresarul meu, Bogdan Apostu. Asta nu am de unde să ştiu, dar nu e nicio problemă, mai ales că mă simt foarte bine aici. Toată treaba era ca eu să joc. Iau în calcul să şi prelungesc, mai ales că mă simt foarte bine la Călăraşi. Am petrecut clipe frumoase şi chiar mi-aş dori să rămân în continuare la Călăraşi, a declarat Bogdan Șandru pentru site-ul Dunării Călărași.

Dunărea Călărași nu se poate bate la promovare, dacă nu este sprjinită mai mult de autorități, crede Șandru 

În ceea ce privește investițiile din vară, fundașul central crede că e nevoie de un ajutor mai mare din partea Consiliului Județean Călărași. Echipa a primit sprijin financiar și până acum, dar e necesar ceva mai mult, spune Șandru, pentru a se bate la promovare în Liga 2. Altfel, sezonul următor va avea aceeași traiectorie ca actualul și va urma încă o luptă pentru evitarea retrogradării.

”În primul rând ne lipseşte sprijinul din partea celor de la Consiliul Judeţean. E drept că ne-au ajutat, dar parcă ne trebuie mai mult sprijin din partea lor. Adică, dacă-ţi propui să promovezi, îţi trebuie mult mai multe lucruri făcute. Şi făcute şi cu cap, nu cum au fost făcute transferurile acum. Probabil s-au şi grăbit ca să aibă cu cine începe campionatul şi au luat jucători care nu te puteau ajuta prea mult.

E nevoie de o campanie serioasă de transferuri. Am format deja un nucleu şi cred că ar mai fi nevoie de șapte-opt jucători de calitate, care să te ajute şi astfel eu zic că putem reuşi să revenim în Liga 1”, a mai precizat Șandru.

  • Fotbalistul născut la Băicoi, în Prahova, a ajuns la Dunărea în vara anului trecut, după ce a reziliat cu Chindia Târgoviște. A devenit unul dintre cei mai importanți jucători din lotul lui Cristian Pustai și a bifat, până acum, 14 meciuri, toate în Liga 2. A reușit să își ajute echipa și cu patru goluri. Anterior, Șandru a mai jucat pentru CSMS Iași, Pandurii Târgu Jiu, ”U” Cluj și AFC Fortuna Poiana Câmpina.

După disputarea a 24 de etape din Liga 2, Dunărea Călărași se situează pe locul 12 în clasament, cu 31 de puncte. Ocupantele pozițiilor 2 și 3, CS Mioveni, respectiv Turris Oltul Turnu Măgurele, care duc în Liga 1 sau la barajul pentru accederea în primul eșalon, sunt la opt puncte în față. De altfel, ultima echipă situată pe locurile retrogradabile, Concordia Chiajna (locul 16), are cu șapte puncte mai puțin decât formația din Călărași.

Foto: AFC Dunărea Călărași

Răzvan STÎNGĂ 11 May. 2020, 11:25 Liga 2
Pe aceeași temă