Unirea Slobozia nu e încântată în toate privințele după ce a zdrobit Dunărea Călărași. Ilie Lemnaru atrage atenția: ”E dificil să mă exprim, unele echipe fac figurație. Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche”

Răzvan STÎNGĂ 05 Mar. 2022, 15:28 Liga 2
Unirea Slobozia nu e încântată în toate privințele după ce a zdrobit Dunărea Călărași. Ilie Lemnaru atrage atenția: ”E dificil să mă exprim, unele echipe fac figurație. Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche”

S-a înregistrat încă o diferență mare de scor în Liga 2, în etapa a 18-a, în partida dintre Dunărea Călărași și Unirea Slobozia. Formația lui Adrian Mihalcea n-a avut milă de adversari, pe care i-a învins cu un categoric 8-0. Partida a fost rezolvată încă din prima repriză, la pauză fiind 3-0.

Ilie Lemnaru, președintele Unirii Slobozia, a făcut mai mult trimitere, la finalul confruntării, la problemele cu care se confruntă anumite echipe din Liga 2, printre care și Dunărea Călărași. A remarcat că aceasta, alături de Astra și Dacia Unirea Brăila, fac figurație și cedează mai de fiecare dată în fața adversarelor cu stabilitate.

Ilie Lemnaru: ”Nu știu ce progres putem să avem când întâlnim echipe care pur și simplu fac figurație”

Ilie Lemnaru speră însă ca Adrian Mihalcea să gestioneze bine situația Unirii Slobozia și jucătorii să nu intre într-o oarecare stare de relaxare în urma unei astfel de victorii, categorice.

Unirea Slobozia se află la a doua victorie în două meciuri în 2022. Runda trecută a trecut cu 3-0 de Dacia Unirea, la Brăila.

În primele două etape din acest an ne-am propus cele șase puncte, la următorul meci ne dorim să câștigăm, să luăm cele trei puncte puse în joc, iar apoi, la final, vom vedea unde suntem.

Nu știu ce progres putem să avem când întâlnim echipe care pur și simplu fac figurație pe teren. Este o victorie cu un scor de 8-0, dar pe noi ne-au interesat cele trei puncte cel mai mult. Ca scor, e o diferență mare, diferență mare din toate punctele de vedere. E dificil să mă exprim, un joc care se joacă la o poartă, nu mai înțelegi nimic din cele trei echipe, Astra, Călărași și Dacia Unirea Brăila. Echipe car fac figurație.

Nu e normal ce se întâmplă la Călărași, dar nu este vina noastră. Noi trebuie să ne facem treaba. Cred că au fost probleme manageriale, dar și acolo s-a făcut o echipă de jos. S-a ajuns în Liga 1…”, a declarat Ilie Lemnaru la Metropola TV.

Ilie Lemnaru: ”Așteptăm etapa viitoare, când vom întâlni o echipă bună”

În ceea ce privește meciul următor, din ultima rundă a sezonul regular, cu Ripensia, Ilie Lemnaru se așteaptă la o confruntare mai complicată, cea mai dificilă din acest început de an. În etapa a 18-a, timișorenii au învins cu 1-0 Dacia Unirea Brăila.

Așteptăm etapa viitoare, când vom întâlni o echipă bună, o echipă care joacă fotbal, o echipă care atacă tot timpul, nu se apără. O să fie un meci serios. Trebuie să uităm aceste două meciuri, nu trebuie să ne culcăm pe o ureche și să spunem că avem meciul cu Ripensia câștigat deja.

Va fi un meci foarte greu, trebuie să îl tratăm cu maximă seriozitate”, a mai declarat Ilie Lemnaru.

Ionuț Dinu, dublă pentru Unirea Slobozia

Unirea Slobozia a condus cu 3-0 la pauza partidei cu Dunărea Călărași, în urma golurilor semnate de Florinel Ibrian (min. 2), Ciprian Perju (min. 25) și Ionuț Dinu (min. 37). În repriza a doua, formația lui Mihalcea a continuat atacurile și a mai punctat de alte cinci ori, prin Vadim Gulceac (min. 57), Christo Bolohan (min. 70), Ionuț Dinu (min. 72), Răzvan Greu (min. 86) și Robert Mustacă (min. 90).

  • Primul 11 al Unirii Slobozia în partida cu Dunărea Călărași: Poiană – Ibrian, I. Dinu, Perju, C-tin. Toma (cpt.), Coadă, Cruceru, Silaghi, Bolohan, Afalna, Gulceac.
    Rezerve: Ciupercă – Seb. Ivan, Trașcu, Greu, Mustacă, Dorobanțu, Mih. Lemnaru, Gab. Lazăr, Gîrbacea.

Foto: Petronel Tudor / Info Ialomița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/leo-strizu-nervos-si-cand-unirea-constanta-castiga-succesul-cu-astra-primul-dupa-sase-etape-nu-i-a-scapat-pe-jucatori-de-critici-cei-intrati-dupa-pauza-m-au-dezamagit-19221793

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-a-mai-bifat-o-victorie-si-se-indreapta-catre-indeplinirea-obiectivului-impresiile-lui-dragos-militaru-dupa-succesul-cu-viitorul-pandurii-mesajul-pentru-fani-si-analiza-ultimei-etape-din-s-19221776

https://liga2.prosport.ro/seria-1/organizatorii-s-au-lupta-cu-zapada-inainte-de-fc-brasov-metaloglobus-a-nins-abundent-peste-noapte-la-brasov-iar-suprafata-de-joc-a-fost-acoperita-cu-un-strat-gros-de-nea-cum-se-19221702

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adi-popa-are-doua-goluri-in-doua-meciuri-pentru-steaua-in-2022-omul-jocului-cu-poli-iasi-socheaza-privind-dreptul-la-promovare-orice-se-poate-schimba-suntem-in-romania-19221695

 

Răzvan STÎNGĂ 05 Mar. 2022, 15:28 Liga 2
Pe aceeași temă