Unirea Slobozia nu are preferință pe cine întâlnește la barajul pe promovare în Liga 2, pe Mostiștea Ulmu sau CS Afumați: ”Suntem pregătiți să jucăm cu oricare”

Marius ANGHEL 27 May. 2020, 12:22 Liga 2
Unirea Slobozia nu are preferință pe cine întâlnește la barajul pe promovare în Liga 2, pe Mostiștea Ulmu sau CS Afumați: ”Suntem pregătiți să jucăm cu oricare”

În Seria a 2-a a Ligii 3, barajul pentru promovarea în Liga 2 ar trebui să se joace între liderul Unirea Slobozia și a doua clasată Mostiștea Ulmu, conform clasamentului actual, ”înghețat” după 16 etape dintr-un total de 30 din cauza pandemiei de COVID-19. Numai că echipa de pe locul 3, CS Afumați, susține că a descoperit o neregulă într-unul dintre meciurile ei din acest sezon, cel cu Înainte Modelu (scor 1-1), și a făcut sesizare la FRF. Dacă i se va da dreptate, atunci trupa ilfoveană va trece peste Ulmu în clasament și va juca ea barajul pentru accederea în Liga 2 cu Slobozia, care susține că nu are nicio preferință în privința adversarului pe care îl va întâlni.

CS Afumați susține că Înainte Modelu a utilizat în primele trei meciuri din acest sezon, deci și în întâlnirea directă, care a avut loc în etapa a 3-a, un jucător, pe Costin Marian Petre, care nu avea drept de joc. Drept dovadă stă și că acesta n-a mai fost folosit apoi și s-a întors la Dunărea Călărași. Ilfovenii au sesizat federația, iar acum speră să i se dea trei puncte la ”masa verde” de pe urma acelui joc. Lucru care ar face ca CS Afumați să treacă în clasament cu un puncte peste Mostiștea Ulmu, deci ar trimite-o la barajul de promovare cu Unirea Slobozia.

Cred că Dumnezeu face dreptate indiferent de momentul ales. Așteptăm cu nerăbdare soluționarea acestei sesizări și disputarea celor două jocuri de baraj cu Unirea Slobozia. Avem încredere deplină în FRF și comisiile juridice ale acesteia, că vor soluționa drept și legal sesizarea depusă de clubul nostru în cazul jucătorului Petre Costin Marian”, a spus, pentru Liga2.ro, Daniel Neagu, directorul executiv al CS Afumați, echipă care se simte nedreptățită de varianta alesă de FRF privind ”înghețarea” sezonului și stabilirea unui baraj de promovare între primele clasate aflate la egalitate sau despărțite de maximum trei puncte.

Unirea Slobozia nu are preferință pe cine va întâlni la barajul pentru promovare în Liga 2

Până la o decizie a FRF în cazul sesizării făcute de CS Afumați, Unirea Slobozia știe că trebuie să joace cu Mostiștea Ulmu, însă conducătorii echipei ialomițene susțin că nu au nicio preferință în privința adversarului pe care îl va întâlni la barajul pentru promovarea în Liga 2.

Întrebat ce adversar își dorește dintre Mostiștea Ulmu și CS Afumați, Ilie Lemnaru, managerul echipei Unirea Slobozia, a răspuns hotărât.

”Nu contează adversarul, suntem pregătiți să jucăm cu oricare dintre cele două echipe. Am încredere în echipă și în stafful tehnic. Obiectivul este unul singur: promovarea în Liga 2”, a spus Ilie Lemnaru pentru Info Ialomița.

În acest sezon, în tur, Unirea Slobozia a remizat pe teren propriu cu Mostiștea Ulmu, scor 0-0, iar pe CS Afumați a învins-o cu 2-1, tot pe teren propriu.

FRF mai trebuie să decidă și datele de disputare ale meciurilor tur / retur ale barajului pentru promovarea în Liga 2 și cine va fi prima gazdă.

Foto: Petronel TUDOR / Info Ialomița

Marius ANGHEL 27 May. 2020, 12:22 Liga 2
Pe aceeași temă