Unirea Slobozia a reluat pregătirile. Adrian Mihalcea a stabilit trei amicale, după care își va duce jucătorii în cantonament

Răzvan STÎNGĂ 19 Jun. 2021, 14:26 Liga 2

Unirea Slobozia a început și ea pregătirile pentru startul unui nou campionat de Liga 2, cu mai bine de o lună înaintea primei etape. Adrian Mihalcea și-a rechemat jucătorii la ședințele de pregătire pe terenul principal, pe care Unirea Slobozia dispută și partidele de acasă.

Unirea Slobozia a reluat pregătirile 

Din pozele oferite de club pe Facebook, primul antrenament s-a făcut mai mult sub îndrumarea preparatorului fizic, cum e specific unei perioade de reluare a pregătirilor.

Back in business”, a precizat clubul pe pagina de Facebook, AFC Unirea 04 Slobozia, cu privire la primul antrenament.

Unirea Slobozia va pleca în cantonament la începutul lui iulie, dar până atunci va disputa trei meciuri amicale. Adrian Mihalcea își va testa jucătorii după reluarea pregătirilor, în primă fază, cu Recolta Gheorghe Doja, pe 26 iunie. Apoi, pe 1 iulie va avea loc un amical important, cu Dinamo, iar ulterior Unirea Slobozia va juca împotriva CSM Fetești sau Avântul Rovine, care evoluează una împotriva celeilalte în faza județeană a sferturilor de finală din Cupa României.

Clubul din Slobozia a căzut la un acord cu cele două, astfel încât pierzătoarea să dispute testul cu ea, în data de 3 iulie. După aceste meciuri de verificare, Adrian Mihalcea își va duce elevii într-un cantonament de 12 zile. Plecarea va avea loc pe 5 iulie, cazarea se va face în Brașov, dar pregătirea în sine, antrenamentele, vor avea loc la Târlungeni.

Până acum, în stagiul de pregătire centralizat Unirea Slobozia se pare că nu a programat vreun meci de verificare sau cel puțin clubul nu a comunicat această informație.

Unirea Slobozia a adus cinci jucători și s-a despărțit de doi pe care îi avea sub contract 

Momentan, la capitolul veniri Unirea Slobozia are trecute cinci nume. Antonio Cruceru (mijlocaș, ex Farul), Răzvan Greu (mijlocaș, ex Farul), Ionuț Coadă (fundaș, ex ASU Poli), Sebastian Ivan (atacant, ex CS Mioveni) și Dănuț Mihai (fundaș, Metalul Buzău – Liga 3) sunt noutățile din lotul lui Adrian Mihalcea.

Referitor la plecări, primul nume de care s-a știut că nu va mai continua la Unirea Slobozia a fost mijlocașul Bogdan Vasile (26 de ani). El vrea să revină aproape de locul natal, de Arad. A doua plecare de la echipa lui Adrian Mihalcea a fost mijlocașul Marius Ciobanu-Vanghele (18 ani), care a semnat cu Universitatea Cluj.

Denis Ciofu, Ionuț Ozkara, Victor Trucă, Ionuț Dinu, Dorin Radu, Robert Ghiță, Sory Diarra și Christ Afalna au părăsit și ei echipa din Slobozia, pentru că le-au expirat împrumuturile de la alte cluburi.

Foto: AFC Unirea 04 Slobozia

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 19 Jun. 2021, 14:26 Liga 2
Pe aceeași temă