Unirea Slobozia a mai renunțat la doi jucători. Au fost cedați în Liga 3

Răzvan STÎNGĂ 12 Feb. 2023, 15:09 Liga 2
Unirea Slobozia a mai renunțat la doi jucători. Au fost cedați în Liga 3

Unirea Slobozia continuă să facă schimbări la nivelul lotului de jucători. Chiar dacă nu mai e mult până la prima etapă de Liga 2 din 2023, Constantin Enache încă verifică fotbaliștii, iar doi dintre ei au părăsit recent echipa.

Unirea Slobozia i-a trimis la Dunărea Călărași, în Liga 3, pe Mihăiță Lemnaru (22 de ani) și Dorin Radu (20 de ani).

Unirea Slobozia a mai renunțat la doi jucători. Au fost cedați la Dunărea Călărași

Cei doi tineri jucători nu au evoluat prea mult pentru Unirea Slobozia în prima parte a sezonului, motiv pentru care au fost trimiși la clubul clasat pe locul 6 în Seria 3 din Liga 3, probabil sub formă de împrumut.

Lemnaru a bifat doar nouă minute în Liga 2, în două partide, în confruntările cu CSC Dumbrăvița, din etapa a 6-a, și cu Unirea Constanța, din etapa a 9-a. Dorin Radu nu a evoluat chiar deloc, fiind doar rezervă neutilizată într-o partidă din Liga 2, cu Concordia Chiajna, din etapa a 16-a, ultima programată în 2022.

Jucătorii veniți de la Unirea Slobozia sunt doi dintre cei care au ajuns la Dunărea Călărași în această iarnă. Conform Arena Media, la formația antrenată de Gheorghe Mihali au mai venit până acum alți patru jucători: Iulian Ilie (atacant, ex FC Voluntari 2), Reinaldo Radu (fundaș, ex CS Afumați), Alexandru Muscă (atacant, ex Gloria Albești) și Mihai Zugravu (atacant, ex Gloria Albești).

Dunărea Călărași forțează promovarea cu schimbări importante de lot

Cu toate acestea, Dunărea Călărași a și consemnat câteva plecări importante, notabile, printre care și experimentatul Baudouin Kanda. La capitolul despărțiri se mai încadrează, conform sursei amintite, și Cristian Bosoancă, Ionuț Chirică și Andre Mbei Ekwem.

Dunărea Călăraşi are, teoretic, șanse la accederea în play-off-ul Seriei 3 din Liga 3, fiind pe locul 6, cu 21 de puncte, la un punct de locul 5, Recolta Gheorghe Doja, și la două de locul 4, Înainte Modelu.

Echipa pregătită de Gheorghe Mihali a adunat cinci victorii, șase egaluri și patru eșecuri în cele 15 etape organizate în acest sezon, în 2022.

Dunărea Călărași, două amicale disputate până acum. Mai are trei până la reluarea Ligii 3

Momentan, Dunărea Călărași a disputat două meciuri amicale, cu Spicul Vâlcelele, de care a trecut cu 8-3, și cu Cetatea Turnu Măgurele, în fața căreia a cedat cu scorul de 1-2. Până la prima rundă din Liga 3 din 2023, cu Recolta Gheorghe Deja, din deplasare, de la jumătatea lunii martie, Dunărea Călărași mai are programate trei meciuri amicale.

În această ordine, Mihali va verifica nivelul echipei în confruntările cu SC Popești Leordeni (18 februarie), CS Dinamo (25 februarie) și Viitorul Ianca (4 martie).

Foto: Unirea Slobozia

 

 

Răzvan STÎNGĂ 12 Feb. 2023, 15:09 Liga 2
Pe aceeași temă