Unirea Slobozia a dat drumul la treabă și a început pregătirile sezonului următor de Liga 2. Câți jucători au fost prezenți la prima ședință și impresia lui Costel Enache după contactul cu vestiarul

Andrei PASCU 21 Jun. 2022, 12:44 Liga 2
Unirea Slobozia a dat drumul la treabă și a început pregătirile sezonului următor de Liga 2. Câți jucători au fost prezenți la prima ședință și impresia lui Costel Enache după contactul cu vestiarul

Unirea Slobozia s-a reunit și ea luni, 20 iunie, la fel ca mai multe formații din Liga 2, cum a făcut și Steaua. Constantin Enache a luat primul contact cu jucătorii după ce a fost numit ”principal” și este pregătit să repete performanța realizată de echipă sezonul trecut cu Adrian Mihalcea, accederea în play-off-ul Ligii 2.

Unirea Slobozia, reunire cu 20 de fotbaliști

La prima ședință de pregătire, Enache a avut la dispoziție 20 de jucători, un lot destul de subțire pentru un campionat atât de lung și nu numai. Astfel, până când vor ajunge și alți fotbaliști, pentru că veniri vor mai fi anunțate, Constantin Enache va încerca, în primă fază, să îi cunoască bine pe actualii.

Doar doi jucători au ajuns în această vară la Unirea Slobozia sub formă de noi achiziții, Alin Boțogan și Vlad Prejmerean, sosiți de la Petrolul pe perioadă determinată de timp. Ei vor fi urmați și de alte nume în zilele următoare.

În ceea ce privește jucătorii care nu mai continuă la Slobozia din această vară, clubul s-a despărțit de opt până acum. Ionuț Poiană, Mihai Daniel, Răzvan Greu, Andrei Trașcu, Cezar Gherghiceanu, Vlad Suciu, Sebastian Ivan și Ionuț Gurău sunt cei care trebuie să își caute echipe în această vară.

Constantin Enache: ”Nu mă sperie ștacheta, mă motivează”

Reacția lui Constantin Enache de la reunirea Unirii Slobozia, conform Info Ialomița:

Nu ne putem pune obiectiv mai jos decât cel de anul precedent. Categoric, primul pas este accederea în play-off, ne obligă performanța din sezonul precedent.

Nu mă sperie ștacheta, mă motivează. Este minunat să ai obiective pozitive. Îmi plac provocările pozitive. Știu că mă așteaptă o luptă grea, campionatul trecut echipa s-a autodepășit și a făcut lucruri minunate. Eu cred în grupul de la Unirea Slobozia, în stabilitate, în echilibru și îmi place emulația care s-a creat în jurul echipei. Oamenii sunt corecți și participă cu energie și chiar material în sprijinul echipei.

Apreciez că oamenii din club declară un buget și au grijă de el, nu se hazardează în prețuri sau într-un volum mare de jucători. Am stabilit de comun acord să avem cantitate mai mică dar calitate mai mare.

(N.r. – Despre jucători) Vreau să-i cunosc uman, vreau să-i cunosc și profesional. Nu am jucători pe care să-i fi antrenat în trecut. Mi-am luat referințe, am vorbit și vorbesc în continuare cu Adrian Mihalcea destul de des, îi voi descoperi pe băieți prin antrenamente, prin dialoguri individuale.

În momentul în care am negociat contractul am discutat despre potențialul clubului, despre necesități și, dacă am acceptat să vin la Unirea Slobozia înseamnă că am acceptat situația de aici. Apreciez că oamenii din club declară un buget și au grijă de el, nu se hazardează în prețuri sau într-un volum mare de jucători.

Am stabilit de comun acord să avem cantitate mai mică dar calitate mai mare. Am luat legătura cu mai mulți jucători și discuțiile s-au închis din cauza pretențiilor financiare ce au fost prea mari față de ce le-am putut oferi noi. Sunt convins că vom găsi soluții și vom avea un lot echilibrat atât numeric cât și valoric”.

Unirea Slobozia, cantonament la Brașov

Referitor la perioada de pregătire, în iulie Unirea Slobozia va merge într-un cantonament pe plan intern, la munte, la Brașov. Acolo vor avea loc mai multe partide de verificare, pentru că deplasarea se va face la 11 iulie, iar stagiul de pregătire va dura aproape două săptămâni, 12 zile.

Foto: Unirea Slobozia

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ionut-gurau-nu-si-prelungeste-contractul-cu-unirea-slobozia-a-venit-momentul-sa-mi-iau-ramas-bun-ce-club-din-liga-1-s-a-interesat-de-portar-si-unde-a-fost-propus-19235353

https://liga2.prosport.ro/seria-1/statistica-nu-mai-putin-de-42-de-antrenori-au-activat-la-cele-20-de-echipe-din-liga-2-in-sezonul-2021-2022-17-fiind-debutanti-zece-dintre-cluburi-n-au-schimbat-principalul-viito-19235305

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-a-confirmat-primele-veniri-la-unirea-slobozia-dar-anunta-suntem-aproape-si-de-alte-transferuri-antrenorul-informatii-si-despre-perioada-de-pregatire-si-cantonament-19235292

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-a-trecut-la-treaba-unirea-slobozia-a-anuntat-sapte-plecari-iar-trei-dintre-jucatori-au-fost-de-baza-sezonul-trecut-19235214

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primele-achizitii-ale-unirii-slobozia-pentru-noul-sezon-de-liga-2-doi-jucatori-de-la-petrolul-exclusiv-19235089

 

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 21 Jun. 2022, 12:44 Liga 2
Pe aceeași temă