Unirea, mândria Dejului! Sezon de neuitat în Liga 2 și recunoștința tuturor. Primarul Morar Costan: ”Felicitări băieților! Vă vom susține în continuare!”

Andrei PASCU 23 May. 2023, 13:03 Liga 2
Unirea, mândria Dejului! Sezon de neuitat în Liga 2 și recunoștința tuturor. Primarul Morar Costan: ”Felicitări băieților! Vă vom susține în continuare!”

Unirea Dej a încheiat sezonul de Liga 2 după ultima etapă din play-off, nefiind angrenată în barajul de menținere-promovare în SuperLiga României. Acolo vor merge Dinamo și Gloria Buzău, iar o primă reacție din tabăra clujenilor a avut-o primarul Morar Costan.

Unirea Dej, parcurs peste așteptări! Sezon de neuitat în Liga 2

Unirea Dej a cedat cu 0-1 pe terenul SC Oțelul, motiv pentru care nu a reușit să termine pe o poziție de baraj și se va mulțumi, și sezonul următor, cu participarea în Liga 2. Oricum, a depășit toate așteptările formația din județul Cluj, iar edilul din Dej a transmis un mesaj de mulțumire pentru parcurs.

Consiliul Local Dej este implicat la clubul Unirea, iar sprijinul financiar a conturat, poate, într-un procent semnificativ bugetul. Morar Costan este încântat de faptul că echipa a mers în play-off, dar le-a mulțumit și fanilor care au fost alături de formația lui Dragoș Militaru.

Primarul din Dej, mândru de performanța reușită de Unirea

Referitor la Militaru, e posibil ca el să nu mai continue la Unirea Dej, acordul cu clubul fiind scadent la finalul acestei stagiuni. În mare măsură, antrenorul va alege o altă experiență, reușind la Unirea Dej mai mult decât se aștepta oricine și vrea să aibă parte de noi provocări.

În sport cunoaștem deopotrivă victorii și înfrângeri, orice meci este o provocare și un pas important. Chiar dacă astăzi scorul partidei a fost favorabil gazdelor, acest frumos proiect în centrul căruia ați fost voi, jucători, antrenori dedicați și suporteri dejeni, merge mai departe.

Felicitări băieților noștri pentru ceea ce am văzut pe terenul de joc în meciul cu Oțelul Galați, pentru parcursul frumos al echipei, pentru responsabilitate, seriozitate și respectul pentru performanță. Vă susținem și vă vom susține în continuare!

Hai Unirea!”, a fost reacția primarului din Dej, distribuită pe pagina de Facebook a clubului.

Unirea Dej a terminat play-off-ul Ligii 2 cu un eșec

SC Oțelul a reușit chiar în duelul cu Unirea Dej să își adjudece accederea în prima divizie, în ciuda faptului că a mai avut alte două șanse, în chiar precedentele două runde din play-off. Echipa lui Dorinel Munteanu a învins cu 1-0 Unirea Dej, chiar dacă a fost avantajată și de rezultatul scorului înregistrat în partida dintre Poli Iași și Dinamo.

SC Oțelul a obținut victoria cu Unirea Dej în urma reușitei lui Răzvan Gorovei, din minutul 70, de la 11 metri, dar adversarii nu au pus deloc probleme și rezultatul de egalitate nu era un obiectiv greu de atins pentru promovata în SuperLiga României.

În ceea ce privește echipele care vor juca în barajul pentru menținerea-promovarea în prima ligă, acolo vor merge Dinamo și Gloria Buzău, care au cedat în runda a 10-a. Însă, cele două au luat fața Unirii Dej.

Unirea Dej a înregistrat o singură victorie în play-off

Unirea Dej a terminat sezonul cu 40 de puncte, finalizând pe ultimul loc play-off-ul, 6. A fost la două puncte de locul 5, Gloria Buzău, și la șase de locul 4, Dinamo. În cele 10 runde din play-off, clujenii au înregistrat o victorie, cinci egaluri și patru înfrângeri.

Foto: Unirea Dej

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 23 May. 2023, 13:03 Liga 2
Pe aceeași temă