Unirea Dej începe să prindă încredere după rezultatele bune. Alexandru Militaru, onest după succesul cu Unirea Constanța: ”Am luptat până la capăt și am fost siguri că vom câștiga”. Fanii l-au cucerit pe tânărul de 18 ani

Răzvan STÎNGĂ 21 Nov. 2021, 14:16 Liga 2

Alexandru Militaru (18 ani) a adus victoria Unirii Dej cu Unirea Constanța. A stabilit scorul final, 2-1, cu reușita din minutul 77, iar echipa sa continuă cursa pentru o clasare mai sus decât obiectivul de la startul campionatului de Liga 2, salvarea de la retrogradare.

Alexandru Militaru: ”Am luptat până la capăt și am fost siguri că vom câștiga acest meci” 

Deși a pornit cu prima șansă, Unirea Dej a avut de tras pentru un succes cu Unirea Constanța. A fost condusă până în ultimele 20 de minute, însă a revenit pe final și a reușit să ia alte trei puncte, după ce runda trecută pierduse cu 0-1 pe terenul Buzăului.

Impresiile lui Alexandru Militaru după succesul Unirii Dej cu Unirea Constanța:

Încă de la început le-am spus băieților că o să fie un meci greu, că ne așteaptă un meci de luptă din cauza terenului, cu o echipă bună individual. Am luptat până la capăt și am fost siguri că vom câștiga acest meci.

(N.r – Despre faza golului său) A fost o pasă foarte bună a lui Frăsineanu, m-a lăsat singur cu portarul și a fost o chestiune simplă să marchez. Sunt foarte fericit că am adus victoria echipei și sper să mai marchez.

(N.r. – Despre susținerea suporterilor) Mereu sunt lângă noi și ne bucurăm să îi avem alături la fiecare meci. Acum, cu noile restricții, tot sunt lângă noi și vreau să le mulțumesc pe această cale.

(N.r. – Despre meciul din etapa următoare, cu Poli Iași) O să fie o deplasare foarte lungă, sper să reușim să ne montăm și să câștigăm și acel meci”.

Unirea Dej, meci pe terenul lui Poli Iași în etapa a 15-a 

Unirea Dej termină etapa pe locul 12 din 20 de echipe, cu 18 puncte adunate după primele 14 etape ale sezonului regular. A strâns, în acest interval, cinci victorii, trei egaluri și șase eșecuri și are un golaveraj de 14 goluri marcate și 14 primite.

Următoarea adversară a Unirii Dej, Poli Iași, este chiar pe poziția imediat deasupra ei, pe 14, cu un punct mai mult, 19. În runda a 14-a, moldovenii au făcut 0-0 pe terenul Ripensiei.

Foto și video: Riti Jozsef/ Unirea Dej

 

Răzvan STÎNGĂ 21 Nov. 2021, 14:16 Liga 2
Pe aceeași temă