Unirea Dej va conta curând pe Alexandru Militaru. Anunțul clubului despre revenirea mijlocașului

Andrei PASCU 01 Mar. 2022, 18:27 Liga 2
Unirea Dej va conta curând pe Alexandru Militaru. Anunțul clubului despre revenirea mijlocașului

Unirea Dej se va putea baza destul de repede pe Alexandru Militaru. Fotbalistul de 18 ani s-a ales cu ruptură parțială de ligament în perioada de pregătire de iarnă, într-un amical cu Viitorul Cluj, urmând să revină în lotul lui Dragoș Militaru după doar câteva săptămâni.

Alexandru Militaru revine în câteva săptămâni

Alexandru Militaru a efectuat un RMN, potrivit informațiilor oferite de club, și acum se află în perioada de recuperare. Se estimează că va reveni pe teren peste doar câteva etape, urmând să prindă din rundele care se vor juca în play-out-ul de retrogradare.

El va absenta, însă, în ultimele runde din sezon regular, două la număr.

Alex MILITARU s-a accidentat la piciorul stâng în prima repriză a meciului amical cu Viitorul Cluj și a fost scos pe brațe din teren. Din păcate, în urma nefericitului incident, uniristul a ratat convocarea la naționala U19.

Ulterior, mijlocașul în vârstă de 18 ani a efectuat un RMN și a aflat diagnosticul medicilor: ruptură parțială de ligament. Din fericire, perioada estimată de recuperare este de numai câteva săptămâni, astfel că Alex va reveni în scurt timp alături de băieți!

Însănătoșire grabnică, Mili! Suntem alături de tine!”, se arată într-un comunicat al Unirii Dej.

Alexandru Militaru a jucat în toate meciurile de Liga 2 în 2021

În meciurile din Liga 2, de anul trecut, Alexandru Militaru a jucat în toate! A evoluat în cele 16 runde și a și reușit să marcheze de două ori, cu Unirea Constanța (scor 2-1) și Astra (scor 2-0).

Până acum, Alexandru Militaru a pierdut un singur meci din acest sezon, primul din 2022, din etapa a 17-a, din cauza accidentării. Unirea Dej a pierdut cu 0-2 duelul respectiv, cu FK Miercurea Ciuc.

(N.r. – Despre situațiile lui Ionuț Rus și Alexandru Militaru) ”Este greu fără ei, pentru că sunt jucători care au jucat marea majoritate a etapelor de anul trecut, dar trebuie să căutăm soluții, să îi înlocuim. Ionuț Rus și-a revenit și cred că de săptămâna următoare va fi sută la sută, iar Alex Militaru sperăm să revină cât mai repede”, spunea Dragoș Militaru despre situația medicală a lui Alexandru Militaru, după partida de la Miercurea Ciuc.

Ultimele meciuri ale Unirii Dej din sezonul regular, pe care, de altfel, Militaru le va rata, vor fi cu Viitorul Pandurii, pe teren propriu, și Dacia Unirea Brăila, în deplasare.

Foto: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-joaca-din-nou-in-incheierea-etapei-acum-cu-fc-hermannstadt-derby-o-sa-fie-si-la-ploiesti-dar-si-steaua-are-partida-importanta-in-ghencea-programul-rundei-a-18-a-si-meciuri-19221340

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dragos-militaru-sare-in-apararea-fotbalistilor-sai-dupa-esecul-cu-fk-miercurea-ciuc-nu-trebuie-sa-pierdem-jucatorii-aiurea-pe-comentarii-si-vorbe-reactia-antrenorului-unirii-dej-19220808

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-17-nu-mai-putin-de-sase-meciuri-au-loc-de-la-ora-1100-fc-buzau-si-fk-miercurea-ciuc-sunt-printre-echipele-care-lupta-pentru-play-off-si-vor-evolua-in-aceste-jocuri-19220694

 

 

Andrei PASCU 01 Mar. 2022, 18:27 Liga 2
Pe aceeași temă