EXCLUSIV | Unirea Dej a bătut palma cu noul antrenor! Cine va pregăti surpriza sezonului trecut de Liga 2

Răzvan STÎNGĂ, Marius ANGHEL 06 Jun. 2023, 15:07 Liga 2
EXCLUSIV | Unirea Dej a bătut palma cu noul antrenor! Cine va pregăti surpriza sezonului trecut de Liga 2

Unirea Dej și-a găsit antrenor! Din informațiile Liga2.ro, conducerea a bătut palma cu înlocuitorul lui Dragoș Militaru și alegerea nu e deloc surprinzătoare. După cum site-ul nostru a anunțat zilele trecute, două variante erau pe listă, Adrian Iencsi și Dacian Nastai, iar cu unul din ei s-a ajuns la acord.

Unirea Dej, acord cu Dacian Nastai!

Unirea Dej va fi antrenată de Dacian Nastai, ”principal” care a pregătit sezonul trecut retrogradata în Liga 3 Unirea Constanța. Deși a anunțat că va discuta despre proiectul după care va merge echipa care și-a disputat joculile de acasă la Clinceni în eșalonul inferior, fiind dispus, în primul rând, să continue la Unirea Constanța, Nastai s-a înțeles cu clujenii!

UPDATE: Dacian Nastai a confirmat, pentru Liga2.ro, faptul că a ajuns la acord cu Unirea Dej și urmează să semneze în zilele următoare. Ulterior va fi prezentat oficial de club.


Informațiile inițiale

Dacia Nastai va rămâne, astfel, în Liga 2 în sezonul următor, 2023/2024, făcând trecerea la surpriza campionatului recent încheiat, care a evoluat în play-off-ul pentru promovare.

Liga2.ro a încercat să ia legătura cu Dacian Nastai, dar antrenorul nu a răspuns apelurilor telefonice.

  • Din poziția de antrenor principal, Dacian Nastai a activat înainte de Unirea Constanța în Liga 3, la Sportul Șimleu Sivaniei. O lungă perioadă de timp a activat la formațiile ”under” ale FCSB-ului, dar a fost și antrenor secund la prima echipă a FCSB.

Dacian Nastai s-a înțeles cu Unirea Dej, nu continuă la Unirea Constanța!

În același timp, reporterul l-a contactat și pe președintele Gabriel Magdaș, dar nici acesta nu a dorit să răspundă la telefon. Totul e ținut secret la Unirea Dej, dar Liga2.ro a aflat, pe surse, că s-a ajuns la un acord cel puțin verbal între conducerea clujenilor și Dacian Nastai.

Au fost discuții cu Unirea Dej, dar nu s-a concretizat nimic momentan. Eu mai am contract până la finalul lunii cu Unirea Constanța. Săptămâna următoare voi afla ce se dorește cu acest proiect de la Constanța, sub ce formă va continua. Apoi, vedem ce aflu și voi lua o decizie. În primă fază voi vorbi cu cei de la Unirea Constanța. Probabil se dorește acolo continuarea proiectului sub o formă. (…), spunea Dacian Nastai pentru Liga2.ro zilele trecute, dar iată că discuțiile purtate cu Unirea Constanța nu l-au convins să continue în Liga 3, pentru ca acum să aibă înțelegerea cu Unirea Dej.

Unirea Dej a pierdut un jucător foarte important, pe Alexandru Pop

Unirea Dej va începe de acum să contureze lotul pentru sezonul următor, probabil primele demersuri urmând să se concentreze pe negocierile pentru prelungirea contractelor cu jucătorii alături de care s-a atins play-off-ul Ligii 2 în sezonul trecut, ale căror acorduri au expirat în această perioadă.

Oricum, a fost consemnată deja o plecare de la Unirea Dej, Alexandru Pop, căpitanul echipei, care va juca în SuperLiga României, ajungând la un acord cu nou-promovata SC Oțelul.

Comunicatul emis de Unirea Dej cu privire la plecarea lui Alexandru Pop

Foto: Flaviu Buboi și Leczki Jozsi (Mediafax Foto)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dupa-antrenor-unirea-dej-si-a-pierdut-si-capitanul-golgheter-alexandru-pop-prezentat-de-o-nou-promovata-in-superliga-19274238

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-constanta-va-continua-activitatea-in-liga-3-19271534

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-doua-variante-de-antrenor-19273596

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-a-ramas-fara-antrenor-dragos-militaru-a-plecat-19273569

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-si-unirea-dej-nu-au-primit-licenta-pentru-superliga-romaniei-19273510

Răzvan STÎNGĂ, Marius ANGHEL 06 Jun. 2023, 15:07 Liga 2
Pe aceeași temă