Prima plecare de la Unirea Dej după promovare. Mijlocașul s-a înțeles cu cealaltă echipă din Dej

Andrei PASCU 08 Jun. 2021, 20:00 Liga 2
Prima plecare de la Unirea Dej după promovare. Mijlocașul s-a înțeles cu cealaltă echipă din Dej

Unirea Dej se pregătește pentru Liga 2, iar antrenorul Dragoș Militaru începe să se gândească la lotul cu care va aborda sezonul care va începe peste ceva mai mult de o lună. Nou-promovata a renunțat deja la un fotbalist, este vorba de mijlocașul Toni Giurgean (22 de ani).

Toni Giurgean nu merge cu Unirea Dej în Liga 2. A semnat cu Someșul Dej 

Fotbalistul nu va face parte din echipa Unirii Dej pentru Liga 2, ci va continua în Liga 3. Și-a găsit repede altă formație, pentru că a fost deja prezentat oficial la Someșul Dej, care campionatul trecut a terminat pe locul 7 în Seria 10.

”Bun venit, Toni Giurgean!

Familia Someșul Dej se întărește în compartimentul ofensiv, începând de astăzi, prin venirea mijlocașului cu mare experientă, Toni Giurgean. Fost jucător la CFR Cluj si Unirea Dej

Iar pe fanii noștri îi asigurăm că echipa lor favorită se întărește în continuare!”, se arată în comunicatul de prezentare emis de Someșul Dej.

Toni Giurgean este născut chiar la Dej, iar în 2017 a fost transferat de echipa a doua a campioanei României, CFR Cluj. După o experiență scurtă acolo, a revenit la Unirea Dej, dar iată că acum s-a despărțit din nou de aceasta și va juca tot în Liga 3.

Unirea Dej începe pregătirile pentru debutul în Liga 2 pe 15 iunie 

Despre perioada următoare de la Unirea Dej, cu privire la transferuri, veniri și plecări, vorbea recent antrenorul Dragoș Militaru. În privința revenirii la antrenamente, pentru pregătirea debutului în Liga 2, prima acțiune va avea loc la mijlocul lunii iunie, pe 15.

Acum, în perioada următoare o să încercăm să aranjăm lucrurile cât mai bine. Avem două săptămâni de vacanță. E o vacanță destul de scurtă, după care o să revenim la treaba cu forțe proaspete, cu dorință la fel de mare și încercăm să facem o figură cel puțin la fel de frumoasă. Băieții tineri nu au nimic de pierdut. Fiecare meci o să fie special.

Îi felicit pe jucători pentru ce au făcut până acum. Le spun să se bucure de moment, dar apoi să se gândească la faptul că am trecut un hop, că au realizat ceva, dar nu trebuie să se oprească aici. Nici vorbă, au multe meciuri de jucat în față la nivel superior. Sper să se autodepășească, să evolueze, pentru că trebuie să tindă spre Liga 1 sau chiar mai sus”, a declarat Dragoș Militaru pentru Dej24, zilele trecute.

Unirea Dej a promovat în Liga 2 într-un retur cu SCM Zalău, în deplasare, extrem de dramatic. După 0-0 în confruntarea de la Dej, al doilea meci a fost pe muchie de cuțit. SCM Zalău a deschis scorul în minutul 60, prin Mihai Onicaș. Golul echipei lui Dragoș Militaru a venit la ultima fază a partidei, în minutul 90+6, când Marius Cătinean a marcat cu capul, în urma unei lovituri libere din partea stângă.

Foto: FC Unirea Dej oficial și FC Someșul Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-are-sigla-noua-dupa-ce-a-promovat-in-liga-2-una-prin-care-celebreaza-inclusiv-centenarul-clubului-foto-19188422

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dragos-militaru-convins-ca-unirea-dej-poate-fi-revelatia-ligii-2-antrenorul-nou-promovatei-pariaza-pe-nebunia-tinerilor-nu-au-nimic-de-pierdut-fiecare-meci-va-fi-special-19187853

https://liga2.prosport.ro/seria-1/s-a-despartit-cu-scandal-de-poli-iasi-si-e-la-un-pas-sa-ajunga-in-prima-liga-din-turcia-19188533

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 08 Jun. 2021, 20:00 Liga 2
Pe aceeași temă