Unirea Constanța și-a reluat antrenamentele, Leo Strizu încă speră să salveze echipa de la retrogradare: ”E singura țintă pentru acest sezon”

Marius ANGHEL 10 Jan. 2022, 20:28 Liga 2
Unirea Constanța și-a reluat antrenamentele, Leo Strizu încă speră să salveze echipa de la retrogradare: ”E singura țintă pentru acest sezon”

Printre echipele din Liga 2 care și-au reluat astăzi, 10 ianuarie, antrenamentele pentru pregătirea părții a doua a sezonului se numără și Unirea Constanța.

”Satelitul” neoficial al FCSB, ținând cont de faptul că aproape toți jucătorii pe care îi are în lot sunt de la formația bucureșteană, se antrenează la baza sportivă a vicecampioanei, de la marginea Capitalei, din cartierul Berceni. Tot acolo va efectua și un cantonament, începând de la 17 ianuarie, timp de două săptămâni.

Leo Strizu: ”Ne pregătim cât mai bine și încercăm să ne îndeplinim obiectivul”

Antrenorul Leo Strizu a anunțat că până la reluarea campionatului, jucătorii săi vor susține patru meciuri amicale, două cu colege din Liga 2 și altele două cu adversare din Liga 3, fără a le preciza însă și numele. Nici despre componența lotului nu a vorbit.

”Singura țintă pentru acest sezon este evitarea retrogradării. Jocul echipei din ultimele meciuri îmi dă încredere și se vorbește deja frumos despre acești copii. Am deschis mereu scorul în ultimele meciuri, dar s-a văzut tinerețea și lipsa de experiență a jucătorilor. Ne pregătim cât mai bine și încercăm să ne îndeplinim obiectivul”, a spus Strizu pentru pagina e Facebook a echipei sale.

Leo Strizu încă mai speră că va salva Unirea Constanța de la retrogradare. Foto: Alex Nicodim / Mediafax Foto

Unirea Constanța are șanse reduse să se salveze de la retrogradare

Unirea Constanța, fosta Farul Constanța, a încheiat anului 2021 cu un eșec la scor la FC Brașov, 2-4, în fața unei echipe care venea după opt înfrângeri consecutive. Cu acel succes, Brașovul s-a distanțat la patru puncte de formația care se antrenează la baza sportivă a FCSB, însă care își dispută meciurile de pe teren propriu la Techirghiol.

Unirea are 8 puncte după 16 etape și are șanse mici să se salveze de la retrogradare. Este la patru puncte de a doua poziție teoretică de baraj de menținere.

În ultimele trei etape ale sezonului regular, Unirea Constanța are meciuri cu Steaua (acasă), Astra (deplasare) și Petrolul (acasă), iar apoi va mai avea șase partide în play-out.

 

Marius ANGHEL 10 Jan. 2022, 20:28 Liga 2
Pe aceeași temă