Unirea Constanța a fost umilită de Dinamo Kiev U19 într-un meci amical! Reacția lui Leo Strizu după eșecul usturător

Răzvan STÎNGĂ 26 Mar. 2022, 14:45 Liga 2
Unirea Constanța a fost umilită de Dinamo Kiev U19 într-un meci amical! Reacția lui Leo Strizu după eșecul usturător

Unirea Constanța a disputat, sâmbătă, un meci amical împotriva echipei Dinamo Kiev U19. Formația din Ucraina se pregătește la baza de la Berceni a FCSB-ului după izbucnirea războiului, iar formația lui Leonard Strizu a profitat de acest aspect și a organizat o partidă de verificare.

Unirea Constanța, 0-5 cu Dinamo Kiev U19!

Jocul s-a disputat chiar la Berceni, iar Unirea Constanța nu a făcut față formației sub 19 ani a lui Dinamo Kiev. A fost chiar umilită, la final tabela arătând 0-5 în defavoarea formației lui Strizu. Unirea Constanța a pus eșecul, pe pagina de Facebook, în postarea în care a anunțat rezultatul, pe seama absențelor din lot. A faptului că lipsesc mulți jucători, care fie au fost convocați la loturile echipelor naționale, fie sunt accidentați.

Fără mai mulți jucători de bază, convocați la loturile naționale ale României sau confruntați cu probleme medicale, echipa noastră a cedat în amicalul cu echipa sub 19 ani a campioanei Ucrainei, Dinamo Kiev, scor 0-5.

Partida a avut loc la baza sportivă din Berceni, unde ucrainenii se pregătesc pentru meciul cu Sporting Lisabona, din optimile UEFA Youth League, programat pe 6 aprilie, la București”, a explicat Unirea Constanța eșecul.

Reacția lui Leonard Strizu, după eșecul umilitor al Unirii Constanța cu Dinamo Kiev U19

Și Leonard Strizu a vorbit după 0-5 cu Dinamo Kiev U19 și a declarat că rezultatul este unul mincinos în contextul celor întâmplate pe teren. A declarat că echipa sa merita să marcheze, având mai multe ocazii la poarta echipei din Ucraina.

Poate că rezultate nu reflectă jocul din teren, pentru că am avut și noi destule ocazii, dar am întâlnit o echipă bună și foarte bine organizată. A fost un test bun, iar băieții au văzut ce înseamnă o echipă care joacă în UEFA Youth League”, a punctat antrenorul Unirii Constanța.

  • Unirea Constantaț a început în formula: Udrea – R. Zamfir, Coza, Bobaru, Nicola – Ciuciulete, T. Moldovan, Ardelean – Trif, R. Tudor, R. Niță. Au mai jucat: Gogor, Mitrache, Neacșu.

Unirea Constanța, duel cu Viitorul Pandurii în etapa a 2-a a play-out-ului

În ierarhia Grupei B a play-out-ului, înainte de startul etapei a 2-a, Unirea Constanța se află pe penultima poziție, 6, cu 11 puncte. Sub trupa lui Strizu se află doar Astra, 1 punct, iar deasupra se află FC Brașov, 17 puncte.

În prima rundă a grupei pentru salvarea de la retrogradare, Unirea Constanța a pierdut confruntarea cu Unirea Dej, de acasă, cu 1-2. La începutul lunii aprilie, în etapa a 2-a, va avea meci în deplasare, la Târgu Jiu, cu Viitorul Pandurii.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures și Unirea Constanța

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-etapei-a-doua-a-play-out-ului-ligii-2-un-singur-meci-e-desprins-de-restul-acesta-urmand-a-fi-si-televizat-19224576

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-romania-u19-a-debutat-in-turul-de-elita-cu-un-succes-zdrobitor-tricolorii-au-invins-la-scor-georgia-u19-iar-printre-marcatori-s-au-regasit-si-doi-fotbalisti-din-liga-2-19224484

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-dunarea-calarasi-a-retrogradat-matematic-din-liga-2-urmand-o-pe-dacia-unirea-braila-situatia-actuala-din-play-out-ul-ligii-2-19223811

https://liga2.prosport.ro/seria-1/a-fugit-de-gloantele-razboiului-din-ucraina-si-se-bucura-de-linistea-din-romania-povestea-juniorului-sviatoslav-donskoi-ajuns-la-petrolul-bunica-mea-e-la-odessa-noi-a-trebuit-sa-plecam-e-19224664

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 26 Mar. 2022, 14:45 Liga 2
Pe aceeași temă