Petrolul joacă un amical cu Dinamo Kiev U19, echipă care a ajuns până în optimile de finală din UEFA Youth League. Accesul pe stadionul ”Ilie Oană” se face cu abonament sau bilet

Marius ANGHEL 11 Apr. 2022, 17:25 Liga 2
Petrolul joacă un amical cu Dinamo Kiev U19, echipă care a ajuns până în optimile de finală din UEFA Youth League. Accesul pe stadionul ”Ilie Oană” se face cu abonament sau bilet

Petrolul va disputa un meci amical la mijlocul acestei săptămâni, în care Nicolae Constantin va utiliza jucătorii neutilizați sau pe cei care au evoluat mai puțin în ultima partidă oficială, cu Concordia Chiajna, desfășurată sâmbătă și câștigată cu 1-0 pe terenul ilfovenilor, în etapa a 4-a a play-off-ului Ligii 2.

Miercuri, de la ora 16:00, pe stadionul ”Ilie Oană”, Petrolul întâlnește echipa U19 a clubului ucrainean Dinamo Kiev, care a evoluat de curând în UEFA Youth League.

Petrolul, amical cu echipai U19 a clubului Dinamo Kiev

Accesul spectatorilor la acest meci amical se va face pe bază de bilet, în timp ce abonații la jocurile de acasă ale Petrolului au intrarea liberă.

Vor fi deschise doar tribunele, nu și peluzele. Pentru Tribuna 1 costul biletului de acces este de 25 de lei, în timp ce pentru Tribuna 0 e de 30 de lei.

”Dinamo Kiev „U19”, echipă ce a evoluat în UEFA Youth League, ne va fi, miercuri, 13 aprilie, parteneră pentru un joc amical programat să se desfășoare, începând cu ora 16.00, pe stadionul „Ilie Oană”.
Accesul spectatorilor la acest meci va fi permis doar la Tribuna 0 și la Tribuna I, celelalte zone ale stadionului urmând să fie închise.
Biletele vor costa 25 lei (T1) și 30 lei (T0) și pot fi procurate, on-line, de pe www.entertix. ro (aici). De asemenea, tichetele vor fi disponibile și la casa stadionului “Ilie Oană”, miercuri, începând cu ora 09.00.
Abonamentele emise pentru sezonul în curs vor fi valabile la acest joc amical. Posesorii de abonamente pentru Tribunele 1 și 0 își vor păstra locurile, in vreme ce deținătorii de abonamente pentru Tribuna 2, Peluzele 1 și 2 vor avea acces la Tribuna 1, în sectoarele 402 și 403.
Vă așteptăm!”, a anunțat Petrolul pe site-ul oficial.

Dinamo Kiev U19 a mai disputat amicale cu Rapid U19 și Unirea Constanța

Lotul echipei U19 a clubului Dinamo Kiev se află de mai multe zile în România, după izbucnirea războiului din Ucraina, și se află cazat la baza FCSB din Berceni, de la marginea Bucureștiului.

Aceasta a mai jucat amicale în ultima perioadă cu Rapid U19, pe care a învins-o cu 5-2, și Unirea Constanța, pe care a bătut-o cu 5-0.

La 7 aprilie, Dinamo Kiev U19 (foto) a disputat în România, pe stadionul Rapid, primul meci oficial de la izbucnirea războiului în Ucraina, pierzând cu 1-2 jocul cu Sporting Lisabona U19 în cadrul optimilor de finală din UEFA Youth League, fiind eliminată din competiție.

Petrolul joacă duminică meciul cu Unirea Slobozia

În ceea ce o privește pe Petrolul, aceasta are următorul meci oficial la data de 17 aprilie, de la ora 12:30, pe teren propriu, cu Unirea Slobozia, în cadrul etapei a 5-a a play-off-ului Ligii 2, ultima a turului.

Petrolul ocupă locul 1 în play-off, cu 54 de puncte, iar Unirea Slobozia e pe ultima poziție, 6, cu 35 de puncte.

Foto: Dinamo Kiev

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-si-petrolul-ploiesti-deschid-etapa-4-de-play-off-de-liga-2-meciul-incepe-la-ora-1430-19226579

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-constanta-a-fost-umilita-de-dinamo-kiev-u19-intr-un-meci-amical-reactia-lui-leo-strizu-dupa-esecul-usturator-19224695

Marius ANGHEL 11 Apr. 2022, 17:25 Liga 2
Pe aceeași temă