Un singur absent la reunirea Petrolului

07 Jan. 2009, 13:13 Liga 2
Un singur absent la reunirea Petrolului

La prima ședință de pregătire a Petrolului din 2009, desfășurată pe terenul Matizol, s-au prezentat 28 de jucători, singurul absent fiind portarul moldovean Mihai Moraru.

Acesta n-a putut răspunde convocării din cauză că nu are încă viza de trecere în România. Moraru nu poate obține documentul decât săptămâna viitoare, momentan instituțiile din Moldova având program de vacanță, deoarece românii de peste Prut  sărbătoresc Crăciunul și Anul Nou după ritul vechi. Moraru se va alătura lotului direct la Govora, acolo unde lupii vor efectua un stagiu de pregătire centralizată începând cu data de 12 ianuarie.

 

Așadar, 28 de jucători la primul antrenament, în frunte cu principalele „ținte” ale Rapidului, Laurențiu Marinescu și Constantin Budescu, și terminând cu primele „achiziții” ale ploieștenilor în 2009, jucătorii Valeriu Aristan și Răzvan Avram, ambii cu contracte semnate pe patru ani.

 

Iată lotul Petrolului prezent la primul antrenament: Panaite, Petre – portari; Dumitru, Odoroabă, Bozga, Costache, A. Stoica, M. Tudor, Ghiță, Marinescu, Budescu, Tincu, Stana, Minciună, Coțan, Avram, Aristan, Lazăr, Mendizov, Muțiu, Matei, Codreanu, Năstase, C. Stoica, Baroian, Arnăutu, L. Radu și Dinu.

 

Din cei 28, nu mai puțin de nouă sunt juniori- C. Stoica, Baroian, Dinu, Năstase, Matei, Arnăutu, Petre, L. Radu, și Codreanu. Toți nouă vor merge la Govora, iar primii patru au fost jucat pentru echipa mare în turul campionatului.
 

 

Articol scris de Ciprian RADU    
 

07 Jan. 2009, 13:13 Liga 2
Pe aceeași temă