Scenariu cu repetiție la FC Brașov? Dan Alexa întâmpină aceleași probleme ca în startul sezonului trecut: ”Lucrurile trebuie reglate, sunt promisiuni”

Adi MARICA 12 Jun. 2023, 15:20 Liga 2
Scenariu cu repetiție la FC Brașov? Dan Alexa întâmpină aceleași probleme ca în startul sezonului trecut: ”Lucrurile trebuie reglate, sunt promisiuni”

La începutul lunii mai, Dan Alexa semna un nou contract cu FC Brașov, iar antrenorul, împreună cu șefii clubului, Marin Mitran și Bogdan Petric, vorbeau de continuitate și planuri mari pentru sezonul viitor de Liga 2.

Dan Alexa spunea că, din punct de vedere organizatoric, clubul a crescut mult și pentru această perioadă de vară nu se va mai confrunta cu problemele din vara trecută, atunci când bugetul a fost aprobat târziu, iar jucătorii au continuat să vină și după o lună după startul campionatului. ”Am întâmpinat multe greutăți. Un lucru care îmi dă încredere pe viitor este că din punct de vedere organizatoric clubul a crescut foarte mult. Un mare merit îl au oamenii de lângă mine. S-au schimbat multe lucruri în bine în ultimul timp. Oamenii care conduc orașul își doresc să avem un parcurs mai bun decât sezonul acesta. Ne dorim cu toții o promovare. Nu va fi ușor. Cred că am învățat multe din anul care a trecut. Important e să facem lucrurile corect. Mă simt foarte motivat și mă simt foarte bine la Brașov. Am simțit căldura oamenilor, mă simt sprijinit. Asta m-a făcut să prelungesc, să semnez, și să am încredere că anul viitor va fi unul mai bun decât cel care a fost”, spunea Dan Alexa.

Conducătorii de la FC Brașov, copleșiți de probleme

Doar că, între timp, lucrurile nu au evoluat conform strategiei gândite de Alexa. FC Brașov are interdicție la transferuri din cauza litigiului cu Hodzic, iar Ghidul de finanțare, singura variantă prin care clubul poate primi bani de la bugetul local, nu a fost încă votat. Astfel că problemele persistă.

”Spuneți ce vreți să faceți cu fotbalul! Vreți sa desființați FC Brașov?”, spunea primarul Allen Coliban în ședința în care Ghidul de finanțare al FC Brașov nu a fost aprobat de consilieri.

Dan Alexa: ”Sunt promisiuni că situația se va rezolva”

Cum până la reluarea pregătirilor mai sunt doar câteva zile, Dan Alexa va avea parte, cel mai probabil, de același scenariu ca în startul sezonului trecut.

În acest moment, antrenorul este prins în jocurile politice de la Brașov.

”La Brașov se vorbește și se dorește promovarea. Eu sper ca aceste probleme să se rezolve în perioada imediat următoare. Lucrurile trebuie reglate și sunt promisiuni că situația se va rezolva”, a declarat Dan Alexa.

FC Brașov va începe pregătirile pentru noul sezon de Liga 2 în data de 19 iunie. Mai întâi, pe 14 și 15 iunie, jucătorii vor face vizita medicală. Campionatul începe în data de 5 august.

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/probleme-mari-pentru-fc-brasov-ghidul-de-finantare-prin-care-clubul-poate-primi-bani-de-la-consiliul-local-nu-a-fost-aprobat-allen-coliban-schimb-dur-de-replici-vreti-sa-desfiintati-fc-br-19273467

https://liga2.prosport.ro/seria-1/probleme-la-fc-brasov-clubul-a-primit-interdictie-la-transferuri-de-la-fifa-un-jucator-care-nu-a-evoluat-niciun-minut-in-echipa-lui-dan-alexa-a-castigat-procesul-si-are-de-primit-o-mica-avere-19272343

https://liga2.prosport.ro/seria-1/analiza-lui-dan-alexa-dupa-un-an-la-fc-brasov-meritam-mai-mult-ce-nota-da-echipei-dupa-acest-sezon-cu-el-antrenor-oferta-pe-care-a-refuzat-o-si-planurile-pentru-noua-editie-a-ligi-19271500

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-cu-chirurgul-inainte-dan-alexa-a-semnat-prelungirea-contractului-cu-fc-brasov-ma-simt-foarte-motivat-si-foarte-bine-19269304

Adi MARICA 12 Jun. 2023, 15:20 Liga 2
Pe aceeași temă