„Un astfel de transfer te inspiră, te face să tragi de tine”. Ionuț Tănase, un alt puști talentat al UTA-ei, vorbește despre transferul lui Man

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 08 Sep. 2016, 11:21 Actualizat: 08 Sep. 2016, 11:22 Liga 2
„Un astfel de transfer te inspiră, te face să tragi de tine”.  Ionuț Tănase, un alt puști talentat al UTA-ei, vorbește despre transferul lui Man

Colegi la UTA, dar și la echipa națională a României, unde au împărțit aceeași cameră, Ionuț Tănase și Dennis Man au dezvoltat o relație specială. Au fost, practic, surprizele plăcute ale „Bătrânei Doamne” în stagiunea trecută, atrâng atenția multor cluburi importante asupra lor.

Man a și plecat la Steaua, în timp ce mijlocașul central a rămas să-și facă treaba în „alb-roșu”, fiind în acest debut de sezon puțin sub potențialul său. „Îi doresc mult succes lui Dennis, mă bucur enorm pentru el. Un astfel de transfer te inspiră, te face să tragi de tine și să-ți păstrezi tricoul de titular meci de meci. Am fost coleg de cameră cu Dennis, are valoare, îi știu caracterul, cred că va reuși la Steaua”, e de părare tânărul utist.

Vineri, acesta se va întoarce pe terenul unde în toamna anului trecut a debutat în Liga a 2-a, dar și acolo unde a marcat în meciul ce a însemnat calificarea „Bătrânei Doamne” în primul baraj de promovare în Liga 1. „Într-adevăr, am amintiri frumoase de la Brașov, dar vineri va fi un alt meci. O să fim foarte motivați, avem o serie pozitivă de apărat în fața lor, dar ne interesează în special punctele. Mergem la victorie, știm de ce suntem în stare și avem încredere în noi”, a mai transmis Tănase, care, cel mai probabil, va face și el parte din lotul „tricolorilor” Under 19 pentru meciurile din preliminariile europenelor de la începutul lunii octombrie.

Text: Sport Arad
Foto: Ciprian PETCUȚ

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 08 Sep. 2016, 11:21 Actualizat: 08 Sep. 2016, 11:22 Liga 2
Pe aceeași temă