Ultimul meci pe teren propriu

04 Jun. 2009, 17:01 Liga 2
Ultimul meci pe teren propriu

Este sigur, derby-ul dintre Ceahlăul și FC Ploiești va decide campioana seriei I! Ploieștenii s-au apropiat la cinci puncte de lider, după ce au cîștigat la masa verde confruntarea restanță cu Lotus Băile Felix. Aceasta a surprins pe toată lumea marți, cînd a anunțat că se retrage din campionat. Astfel, i-a făcut cadou trei puncte Ploieștiului, pe care ar fi trebuit să-l întîlnească ieri, într-un meci rămas de disputat din etapa a 31-a. Lotus a fost adversara Ceahlăului în prima etapă a returului, pe care pietrenii au cîștigat-o cu 3-0.

 

"Așa ne-a fost nouă scris anul acesta, să cîștigăm toate punctele pe teren, în timp ce alții le-au obținut fără muncă. Cred că situația financiară și faptul că nu mai au șanse să se salveze de la retrogradare i-au determinat pe cei de la Lotus să se retragă cu două etape înainte de finalul campionatului", a declarat președintele Ceahlăului, Viorel Măstăcăneanu.

 

Conducătorul pietrenilor consideră că jucătorii săi au mai multe motive să cîștige cu Ploieștiul, în ultimul derby al campionatului.

 

"Orice victorie ne bucură, cum ne-a bucurat cea de la Buftea, unde echipa a făcut cel mai spectaculos joc. Am insistat să avem un public cît mai numeros la acest ultim meci de pe teren propiu, pentru a le mulțumi jucătorilor că au reușit promovarea, iar ultima impresie contează", a mai declarat președintele Ceahlăului.

 

Liderului  îi ajunge o remiză în confruntarea cu Ploieștiul (duminică, de la ora 13 in direct pe Sport.Ro ) pentru a-și asigura locul întîi cu o etapă înainte de finalul returului în Liga a doua, remiza convenabila si ploiestenilor care ar putea promova matematic in liga 1 inca de duminica, indiferent de rezultatul din ultima etapa cu Delta Tulcea de pe teren propriu.

 

Pentru partida de duminiă de pe Borzoghean se așteaptă o audiență scazută, televizarea partidei, programarea meciului în ziua alegerilor euro-parlamentare și la concurență cu Etapa de Cupa Mondiala din Concursul de Călărie (de la Baza Hipică „Virgil Bărbuceanu” ) având „rolul” de a „rări” și mai mult pe puținii spectatori ce vor încuraja formația gazdă la ultima apariție pe teren propriu din acest sezon.

 

Ca de obicei la meciurile din acest retur de campionat, la partidele pe care Ceahlăul le-a disputat pe teren propriu intrarea va fi libera, organizatorii anunțând un program cu „surprize și premii” pentru spectatori, manifestarea urmând a demara începând cu orele 12.00.

 

Articol scris de Dan EȘANU

04 Jun. 2009, 17:01 Liga 2
Pe aceeași temă