Turris Oltul nu o duce bine deloc. Despărțirile din ultima vreme au fost pricinuite de probleme financiare. Salariile n-au mai fost plătite de aproape trei luni și alți doi fotbaliști importanți sunt pe punctul să plece

Răzvan STÎNGĂ 23 Dec. 2020, 14:32 Liga 2
Turris Oltul nu o duce bine deloc. Despărțirile din ultima vreme au fost pricinuite de probleme financiare. Salariile n-au mai fost plătite de aproape trei luni și alți doi fotbaliști importanți sunt pe punctul să plece

Problemele financiare sunt din ce în ce mai întâlnite în Liga 2. Ultima echipă care are dificultăți cu banii este Turris Oltul, care sezonul trecut a fost chiar extrem de aproape de promovarea în Liga 1. Conducerea din Turnu Măgurele are salarii restante către mulți jucători din lot.

Turris Oltul s-a despărțit deja de cinci fotbaliști cu experiență 

Potrivit ziare.com, acesta a fost motivul pentru care Turris Oltul s-a văzut nevoită să se despartă de mai mulți fotbaliști, ale căror salarii săreau de 3.000 de euro pe lună. Până acum, cinci jucători au plecat de la echipă, dar sunt preconizate și altele în perioada imediat următoare. Nu au mai primit banii de aproape trei luni și așteaptă momentul când vor putea să devină liberi de contracte.

Turris Oltul s-a despărțit oficial de Silviu Pană (29 de ani), care a semnat deja cu Petrolul, de Ștefan Bărboianu (32 de ani), care s-ar fi înțeles și el cu ploieștenii și va fi prezentat oficial la reunirea echipei, și de Cătălin Pîrvulescu (29 de ani). La nivel neoficial, formația pregătită de Eugen Trică ar fi renunțat și la Adrian Voicu (28 de ani), care a fost în atenția celor de la Unirea Slobozia, și Denis Ispas (27 de ani).

Alin Buleică și Albert Voinea, următorii jucători care pot pleca de la Turris Oltul 

Potrivit sursei amintite, de la Turris Oltul sunt șanse mari să plece alți doi jucători, cel puțin. Mijlocașul Alin Buleică (29 de ani) și atacantul Albert Voinea (28 de ani) sunt în postura celor care își pot cere dreptul să plece liberi zilele următoare, când se vor face 90 de zile de neplată a salariilor.

Turris Oltul va schimba, în mare parte, strategia în a doua parte a campionatului, pentru ultimele partide din sezonul regular și după împărțirea echipelor în grupele promovare și retrogradare. Clubul din Turnu Măgurele va miza mai mult pe fotbaliști tineri, din pricina problemelor cu banii.

După terminarea meciurilor din acest an, Turris Oltul a organizat un mini-turneu alături de Unirea Bascov și Academia Sport Team București. Eugen Trică s-a folosit de aceste amicale pentru a testa mai mulți tineri, care ar putea face parte din lotul echipei din Turnu Măgurele la reluarea campionatului.

Foto: FC Turris Turnu Măgurele

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 23 Dec. 2020, 14:32 Liga 2
Pe aceeași temă