Țurcanu despre finanțarea clubului FC Botoșani: „Banii sunt și doar de ei depinde”

Marius ANGHEL 13 May. 2013, 15:54 Liga 2
Țurcanu despre finanțarea clubului FC Botoșani:** „Banii sunt și doar de ei depinde

Președintele Consiliului Județean a declarat că există toată disponibilitatea pentru a susține clubul FC Botoșani. Florin Țurcanu susține că oficialii clubului FC Botoșani trebuie să își rezolve problema litigiului după care vor primi banii promiși.

„Noi am alocat bani pentru sport, dar încă litigiul nu a fost clarificat. Până nu vom avea clarificat litigiul între FC Botoșani și Consiliul Județean, legal, FC Botoșani nu poate participa la selectarea de proiecte de finanțare. Când va termina litigiu, va participa. Așteptăm să își rezolve litigiul în cel mai scurt timp. Noi i-am informat. Nu sunt banii mei, sunt bani publici și nu ne putem juca. Disponibilitate există din partea noastră dar nu pot face ceva ce nu este legal pentru că ajung să plătesc eu. Banii sunt și doar de ei depinde”, a spus Florin Țurcanu.

În urma unui control al Curții de Conturi s-a constatat că în urmă cu aproximativ patru ani, FC Botoșani a primit de la Consiliul Județean 200.000 de lei dar nu a adus toate documentele justificative și va trebui să returneze acești bani. În momentul de față, clubul FC Botoșani trebuie să returneze Consiliului Județean suma de 200.000 de lei pentru a stinge litigiul după care va putea accesa banii prinși în buget.

Sursa: Bt online
Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 13 May. 2013, 15:54 Liga 2
Pe aceeași temă