Teren de antrenament cu tribune de 32.700 de locuri!

20 Aug. 2009, 14:21 Liga 2
Teren de antrenament** cu tribune de 32.700 de locuri!

A.S.C. Săgeata Stejaru își permite un teren de antrenament precum stadionul Iftimie Elisei din Medgidia, unul dintre cele mai mari din țară cu nu mai puțin de 32.700 de locuri, însă meciurile de pe teren propriu le va disputa în acest sezon în continuare în satul Vasile Alecsandri, comuna Stejaru din județul Tulcea unde stadionul are o capacitate maximă de doar 2000 de locuri.
 

„Baza sportivă de la Vasile Alecsandri, comuna Stejaru respectă absolut toate rigorile cerute pentru buna desfășurare a meciurilor de Liga a doua și pot spune că este una dintre cele mai moderne din seria noastră. Cel puțin în acest sezon meciurile de pe teren propriu le vom disputa aici însă este foarte posibil ca din sezonul următor, cu concursul dat de către primarul comunei Stejaru, Dumitru Enache, să ne mutăm pe un stadion nou cu o capacitate mai mare de cel puțin 5000 de locuri ce s-ar putea construi în imediata vecinătate a actualei baze sportive.”, a declarat Cristian Costea, președintele A.S.C. Săgeata Stejaru.
 

Săgeata Stejaru dispută, duminică, de la orele 11, meciul derby al județului Tulcea, cu FC Delta, meci la care se anticipează ca tribunele vor fi neîncăpătoare suporterilor celor două echipe.
 

Articol scris de Irinel Călin
 

20 Aug. 2009, 14:21 Liga 2
Pe aceeași temă