Teodorescu: „Alta era situația dacă conducerea Deltei demisiona, poate găseam soluții”

Marius ANGHEL 19 Aug. 2013, 15:06 Liga 2
Teodorescu:**

Președintele Consiliului Județean Tulcea spune că este regretabilă dispariția clubului de fotbal Delta Tulcea de pe lista echipelor participante în campionat și precizează că în continuare instituția pe care o reprezintă va susține sportul tulcean.

„Am fost de acord să facem un efort și pentru a menține echipa Delta, am dat și o sumă de bani în primăvară, iată că degeaba, pentru că am precizat clar că nu avem încredere în echipa manageriala de acolo și acest aspect s-a confirmat. Nu avem cum să umplem cu bani publici, din bugetul județean, datoriile altora. Alta era situația dacă conducerea Deltei demisiona, poate găseam soluții, însă nu poți venii în ceasul al doisprezecelea și să spui hai dați bani de la buget că avem mult miliarde datorii și apoi să cheltuim iar, fără un plan, fără nimic. Păi ne luau imediat la cercetat anumite instituții. Aici a fost o greșeală clară de management, să arunci bani cu milioanele fără nici un rezultat și apoi să ceri altora să îți acopere datoriile, nu se poate așa ceva.” spune președintele Teodorescu.

Consiliul Județean va continua să finanțeze fotbalul tulcean prin intermediul unei sesiuni de proiecte destinate cluburilor și asociațiilor sportive, conform legislației în vigoare.

„Am finanțat cluburile de fotbal din județ, dar și alte sporturi de echipă, competiții sportive, manifestări desfășurate la nivel județean, așa este normal, nu toată lumea vrea un sport anume. Așa trebuia să facă și Delta, să vină cu un proiect viabil și să acceseze bani, nu mai este că pe vremea primului secretar PCR care dădea ordin și plecau sacosele cu bani la fotbal. Pe de altă parte, eu sper că în viitor să se formeze o echipă de management, niște oameni pricepuți care să reactiveze clubul Delta, cu jucători tulceni, să vină cu un proiect viabil prin care să acceseze bani legal, nu este exclusă o reanimare.” mai precizează președintele Teodorescu.

Sursa: Ziarul de Tulcea

Marius ANGHEL 19 Aug. 2013, 15:06 Liga 2
Pe aceeași temă