Tensiune la FC Brașov înaintea returului cu Poli Timișoara! Jucătorii sunt neplătiți, deși Consiliul Local a aprobat bugetul, iar viitorul lor la echipă este incert

Adi MARICA 19 May. 2022, 11:40 Liga 2
Tensiune la FC Brașov înaintea returului cu Poli Timișoara! Jucătorii sunt neplătiți, deși Consiliul Local a aprobat bugetul, iar viitorul lor la echipă este incert

Nu e liniște la FC Brașov înaintea manșei retur a barajului de menținere în Liga 2 cu Poli Timișoara, joc programat sâmbătă, de la ora 12:30, pe stadionul Tineretului.

Deși atmosfera în tabăra brașovenilor ar fi trebuit să fie una bună după victoria de la Timișoara, scor 2-1, din manșa tur a barajului, tensiunea mocnește în vestiarul echipei conduse de Călin Moldovan.

800 de mii de euro aprobați de CL Brașov. Banii ajung la FC Brașov abia în luna iunie!

Motivul este neachitarea restanțelor financiare. Fotbaliștii echipei brașove au încasat doar un salariu în 2022, pe luna ianuarie, și acela asigurat din banii unui sponsor!

În aceste condiții, stafful tehnic încearcă să țină jucătorii în priză și pentru manșa retur a barajului. ”Am jucători de înaltă ținută morală, jucători de caracter, care au reușit să treacă peste micile probleme pe care le avem și să-și facă meseria așa cum trebuie. Îi felicit și le spun că mai au o repriză de jucat sâmbăta viitoare”, spunea Călin Moldovan la finalul meciului tur cu Poli Timișoara.

Deși în Consiliul Local al Municipiului Brașov a aprobat un buget de 800.000 de euro pentru partea a doua a sezonului, plata tranșei a fost amânată pentru luna iunie! Din vara trecută și până la finalul lui 2021, FC Brașov a primit din partea CL Brașov suma de 700.000 de euro.

Luna trecută a fost demarat un audit la FC Brașov pentru a se verifica modul în care s-au cheltuit cei 700.000 de euro. Acum se așteaptă rezultatul auditului, dar șefii lui FC Brașov sunt convinși că totul va fi în regulă.

La FC Brașov se caută și președinte

O altă nemulțumire în tabăra brașoveană este faptul că majoritatea jucătorilor din lot se află la final de contract. Doar șase fotbaliști au contracte care vor fi prelungite, asta după un acord în luna ianuarie, atunci când Ioan Mărginean a dorit să-i motiveze pe liderii vestiarului în lupta pentru evitarea retrogradării.

Se pare că unul dintre ei este atacantul bulgar Milcho Angelov, care va continua și în sezonul viitor la FC Brașov.

Președintele Ioan Mărginean este la final de contract, astfel că postul său rămâne vacant. Consilierul Sebastian Bădulescu caută de zor un ”președinte cu experiență”, Dănuț Coman este unul dintre cei ofertați, însă rămâne de văzut și cât de inspirat va fi, pentru că, în această perioadă, o mulțime de ”specialiști” încing telefoanele pentru a ajunge la conducerea clubului.

FC Brașov are avantaj în fața Politehnicii Timișoara după prima manșă a barajului

Manșa retur a barajului de menținere în Liga a 2-a se va disputa sâmbătă, de la ora 12:30, pe stadionul Tineretului din Brașov.

În tur, FC Brașov s-a impus cu 2-1 la Timișoara, prin golurile marcate de Alexandru Negrean (53′) și Bogdan Piper (67′), respectiv Doru Andrei (6′) pentru Poli.

Cele două echipe au ajuns la acest baraj după ce au încheiat play-out-ul pe locul 5 în grupele lor, însă pierzătoarea are șanse mari să se salveze și ea de la retrogradare, având în vedere situația cel puțin a retrogradatei din Liga 1 Gaz Metan Mediaș.

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/calin-moldovan-dupa-demisia-lui-nicolae-croitoru-de-la-poli-timisoara-inaintea-returului-barajului-este-o-sabie-cu-doua-taisuri-19231881

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-negrean-a-dat-startul-revenirii-brasovului-in-meciul-cu-poli-cu-o-executie-de-exceptie-nu-e-cel-mai-frumos-gol-al-meu-mijlocasul-nu-vrea-sa-si-treaca-in-cv-o-retrogradare-19231820

https://liga2.prosport.ro/seria-1/schimbari-radicale-la-poli-timisoara-inaintea-returului-barajului-de-mentinere-in-liga-2-cu-fc-brasov-conducatorul-florin-iacob-si-antrenorii-nicolae-croitoru-si-lucian-dobre-out-19231800

https://liga2.prosport.ro/seria-1/au-fost-stabilite-datele-de-inceput-ale-noilor-sezoane-de-liga-2-si-liga-3-editia-2022-2023-cupa-romaniei-incepe-prima-chiar-si-inainte-de-liga-1-19231902

Adi MARICA 19 May. 2022, 11:40 Liga 2
Pe aceeași temă