Temperaturile ridicate de la Brașov le-au pus probleme elevilor lui Ilie Stan! Antrenorul are noi jucători la antrenamente și mai vrea achiziții

Adi MARICA 29 Jul. 2021, 11:51 Liga 2
Temperaturile ridicate de la Brașov le-au pus probleme elevilor lui Ilie Stan! Antrenorul are noi jucători la antrenamente și mai vrea achiziții

Jucătorii echipei FC Brașov au tras din greu la antrenamentul de miercuri, 28 iulie, cu gândul la primul meci oficial al sezonului de Liga 2, cel cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, programat duminică.

Ilie Stan și asistenții săi au programat antrenamentul la ora 12:00, când termometrul arăta 30 de grade! În ciuda caniculei, antrenorul nu a scurtat programul pregătirii, și nici intensitatea cu care s-a lucrat, astfel că la final fotbaliștii erau extrem de obosiți şi deshidratați, cu toate că apa a fost omniprezentă, scrie Monitorul Expres.

”Nu avem ce face. Am programat antrenamentul la ora 12:00 pentru că la această oră vom juca duminică”, și-a explicat decizia Ilie Stan.

Ilie Stan mai vrea cel puțin trei jucători. Nicolau și Roșu nu mai sunt în lot, în privința lui Șter s-a răzgândit brusc

Antrenorul echipei brașovene mai cere conducerii încă trei jucători de valoare. ”Mai avem nevoie de încă trei fotbaliști, peste ce avem acum, ca să completăm lotul”, a spus Ilie Stan.

La antrenamentul de ieri, de la Metrom, și-au făcut apariția încă doi jucători. Este vorba de portarul brașovean David Gârniță (19 ani), care în sezonul trecut a jucat la Gloria Albești (Liga 3) și de mijlocașul stânga Marius Iordache de la Unirea Bascov (Liga 3).

În schimb, se pare că sunt ceva probleme cu mijlocașul Ștefan Nicolau și atacantul Bogdan Roșu. Cei doi au participat la cele două stagii de pregătire sub comanda lui Ilie Stan, însă nu au semnat contractele cu clubul, astfel că nu au fost păstrați în lot.

Nu a rămas nici Adrian Șter, atacant liber de contract după despărțirea de FC Hermannstadt, jucător căruia Ilie Stan îi transmisese că îl vrea în lot și urma să semneze contractul miercuri. Brusc, peste noapte, ”Iliesta” și-a schimbat opinia și jucătorul originar din Baia Mare nu a mai fost oprit, fără să i se dea nici măcar o explicație, după ce refuzase câteva oferte, de la Reșița sau Călărași, pentru a ajunge la Brașov.

Stadionul Tineretului a fost omologat provizoriu. Accesul la meciul cu Viitorul Pandurii e liber, în anumite condiții

Altfel, Comisia de omologare din partea FRF, condusă de Felix Grigore, a inspectat, ieri, timp de două ore stadionul Tineretului și l-a omologat provizoriu pentru a putea găzdui meciuri din Liga 2 în sezonul 2021-2022, a mai scris Monitorul Expres.

În ceea ce privește meciul de debut în campionat, conducătorii FC Brașov au decis ca intrarea spectatorilor la jocul de duminică, de la ora 12:00, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu să fie liberă, însă pe arenă vor avea acces doar persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Spectatorii vor avea acces doar la Tribuna 1, asta pentru că la Tribuna a 2-a mai sunt de rezolvat amenajarea toaletelor și a surselor de apă potabilă.

Foto: Monitorul Expres

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ultrasii-stegari-se-revolta-dupa-ce-frf-a-aprobat-ca-fosta-corona-brasov-sa-joace-in-liga-2-sub-denumirea-de-fc-brasov-nu-sustinem-un-proiect-politic-nu-este-echipa-fc-brasov-adevarata-est-19193354

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-doua-branduri-emblematice-in-liga-2-ssu-poli-si-fc-brasov-steagul-renaste-vor-evolua-in-nou-sezon-sub-numele-de-politehnica-timisoara-respectiv-fc-brasov-s-a-aprobat-si-trecerea-de-la-farul-la-un-19193221

https://liga2.prosport.ro/seria-1/horia-popa-isi-explica-trecerea-de-la-sr-brasov-la-fc-brasov-steagul-renaste-capitanul-echipei-suporterilor-stegari-cere-intelegere-sufleteste-nu-sunt-100-la-suta-impacat-19193232

Adi MARICA 29 Jul. 2021, 11:51 Liga 2
Pe aceeași temă