Taher vrea să salveze Rapidul: „Sunt dispus să investesc doar dacă va fi transparență totală”

Marius ANGHEL 30 Aug. 2013, 14:23 Liga 2
Taher vrea să salveze Rapidul:**

Taher a investit opt milioane de euro la Rapid în 2008

Surpriză la Rapid! Fathi Taher se gândește serios să revină în fotbal și este dispus să investească din nou la gruparea feroviară. Omul de afaceri iordanian a avut deja o discuție cu Nicolae Cristescu și i-a transmis condițiile în care va reveni la Rapid.

Taher nu a uitat episodul din 2008 și cere în primul rând transparență totală în actele clubului. „Eu nu am renunțat la fotbal. Știu tot ce se întâmplă la Rapid și sunt dispus să investesc doar dacă va fi transparență totală, mai ales în acte. Nu vreau să-mi bat joc de banii mei. Am discutat cu persoane apropiate Rapidului, dar până nu știu ce se va întâmpla cu planul de reorganizare nu mă voi implica”, a declarat Fathi Taher pentru Prosport.  

Țepuit de Copos în urmă cu cinci ani

În 2008, Fathi Taher a bătut palma cu George Copos pentru 60% din acțiunile Rapidului. Imediat, iordanianul a băgat opt milioane de euro în club, iar în Giulești au ajuns antrenorul Jose Peseiro și mai mulți jucători de valoare: Juliano Spadacio, Julio Cesar, Joao Paulo Andrade, Pitbull, care aveau salarii foarte mari pentru Liga I. După doar câteva luni însă, Copos a revenit surprinzător la conducerea clubului, iar Taher și-a anunțat retragerea susținând că a pierdut banii investiți.

Articol scris de Victor STOICESCU

Marius ANGHEL 30 Aug. 2013, 14:23 Liga 2
Pe aceeași temă