Suporterii Rapidului s-au răzbunat pe jucători după remiza de la Buzău! Giuleștenii și-au găsit mașinile avariate la revenirea din deplasare

Autor: Andrei PREOTU Publicat: 27 Feb. 2021, 13:49 Liga 2
Suporterii Rapidului s-au răzbunat pe jucători după remiza de la Buzău! Giuleștenii și-au găsit mașinile avariate la revenirea din deplasare

Rapid a obținut doar un egal în etapa a 17-a a Ligii 2, 0-0 la Buzău cu SCM Gloria, iar fanii giuleșteni ”au luat foc”, în condițiile în care suporterii nu concep ca echipa să rateze pentur al doilea sezon consecutiv promovarea în Liga 1.

Astfel, jucătorii au avut parte de o surpriză neplăcută, la revenirea la București, atunci când s-au trezit că au cauciucurile tăiate la mașini.

Jucătorii Rapidului și-au găsit mașinile cu cauciucurile tăiate, după egalul de la Buzău

Întorși joi noapte din deplasarea de la Buzău, jucătorii lui Nicolae Grigore au avut parte de un șoc atunci când au ajuns în Regie, unde și-au lăsat mașinile personale.

Aceștia au văzut că au cauciucurile tăiate la autoturisme, fanii alegând acest mod pentru a le da o lecție după un nou meci slab făcut în 2021.

Rapid a remizat și în primul meci oficial din acest an: la Buftea, cu Ripensia, scorul 2-2, după ce giuleștenii au condus formația din Timișoara cu 2-0.

După remiza de la Buzău și celelalte rezultate înregistrate momentan în etapa a 17-a, Rapid a căzut cel puțin o poziție în clasament, de pe 3 pe 4, cu 27 de puncte, fiind devansată la golaveraj de Dunărea Călărași, care azi a câștigat la limită la CSM Reșița. ASU Poli are 28 de puncte și e pe locul 2, iar U Craiova 1948 SA are 30 de puncte, e lider, și urmează să joace marți.

În următoarea etapă, a 18-a a Ligii 2, Rapid va întâlni pe teren propriu, pe data de 6 martie, de la ora 12:00, FK Csikszereda, echipă care azi a remizat la Ripensia, scor 1-1.

În trecut, jucătorii au fost făcuți ”verze” și ”balerine”

Nu este primul episod în acest sezon în care jucătorii Rapidului sunt umiliți. După ce au atașat numele jucătorilor pe niște verze, ca urmare a eliminării din Cupa României, scor 2-3 cu Progresul Spartac (Liga 3), suporterii Rapidului i-au comparat apoi cu niște balerine, după eșecul cu 0-3 pe teren propriu cu CS Mioveni, pe elevii lui Mihai Iosif.

”Donez varza. P.S. Nu e bună nici de murături”, ”Nu ne meritați! Plecați cu toții! #verzelor”, a fost primul mesaj al fanilor echipei Rapid uniți sub grupul UnicSibiu, către Daniel Benzar, Ștefan Pănoiu, Gabriel Lazăr, Mircea Leasă, Cătălin Țîră, Anestis Nastos, Virgil Drăghia, Bogdan Manole, Alexandru Dulca, Cătălin Hlistei, Alexandru Tătaru, Raul Costin, Radu Crișan, Antonio Sefer, Marian Drăghiceanu, plus încă unul, căruia nu i se vede numele.

”Balerinele noastre. Lacul lebedelor în formație completă”, au scris, ulterior, după eșecul cu Mioveni, aceiași ”fani”, pentru Drăghia, Jorza, Manole, Dandea, Goge, Sefer, Lazăr, Pănoiu, Drăghiceanu, Bălan, Hlistei, Țîră, Finica, Costin, Benzar și Crișan.

Autor: Andrei PREOTU Publicat: 27 Feb. 2021, 13:49 Liga 2
Pe aceeași temă