Suporterii ieșeni, gest superb pentru elevi! ”Vrem să încurajăm practicarea orelor de sport”. Asociația Suporterilor Socios Iași a făcut donații în aproape 30 de școli în ultimii ani

Narcis POHOAȚĂ 20 Feb. 2022, 21:18 Liga 2

Asociația Suporterilor Socios Iași a făcut noi copii fericiți. Campania ”Mingi în Școli”, inițiată de către suporteri în urmă cu cinci ani, a ajuns zilele trecute și la Școala Gimnazială Țuțora, din comuna ieșeană Țuțora, unde copiii au primit mai multe mingi.

”Toți cei din asociația noastră a suporterilor Socios Iași am hotărât să facem ceva pentru a încuraja copiii să facă sport în școală. Am început campania ”Mingi în Școli” undeva în anul 2018, din dorința de a încuraja practicarea sporturilor de echipă, prin ora de sport. Cum foarte multe școli atât din municipiu, cât și din mediul rural stau foarte prost la materialele ce țin de practicarea sporturilor de echipă, am decis să începem această campanie prin care să ajutăm școlile cu mingi de fotbal, volei, handbal, baschet, baloane de rugby, palete de tenis de masă, seturi de mingi de tenis de masă și alte materiale”, a declarat, pentru Liga2.ro, președintele Asociației Suporterilor Socios Iași, Cătălin Alexandru, cel care a inițiat această campanie împreună cu colegii săi.

”Mingi în Școli”, inițiativă de succes

Campania suporterilor ieșeni s-a bucurat de un real succes în școli, profesorii și elevii apreciind gestul asociației de a susține activitatea copiilor cu materialele necesare.

”Suntem deja în al cincilea an cu această campanie și am acoperit cam 30 de școli. Ne-am axat pe școlile din mediul rural, dar să știți că am fost și în multe unități de învățământ din oraș. Copiii, profesorii și conducerile școlilor la care am ajuns cu această campanie au fost extrem de de încântați de donații, în condițiile în care nu vine nimic de la nimeni. Orice ajutor este binevenit. Sigur, ne-am fi dorit să oferim câte o minge pentru fiecare elev, dar orice minge în plus la ora de sport înseamnă foarte mult, mai cu seamă în mediul rural”, a completat Cătălin Alexandru.

Echipamente pentru campioanele de la rugby și tenis de masă

Pe lângă donațiile oferite școlilor, suporterii din cadrul acestei asociații au fost mereu alături de sportivii ieșeni nu doar fizic, la competiții, ci și material. Un exemplu în acest sens sunt echipamentele personalizate oferite campioanelor de la rugby în VII, precum și componentelor echipei de tenis de masă de la CS Politehnica Iași.

”Mulțumim pentru ajutor tuturor celor implicați. Toți cei care doresc să contribuie financiar pot face donații în lei în contul Asociației Suporterilor Socios Iași, deschis la Banca Transilvania – RO80BTRLRONCRT0399916801, a mai spus Cătălin Alexandru.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-dupa-victoria-iasiului-cu-petrolul-in-ultimul-test-din-aceasta-iarna-acest-meci-mi-a-aratat-ca-suntem-pregatiti-pentru-campionat-19220027

https://liga2.prosport.ro/seria-1/surpriza-la-strejnic-unde-poli-iasi-a-invins-petrolul-si-nici-n-a-primit-gol-floriano-vanzo-a-revenit-la-clubul-din-copou-19219873

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-nu-si-pierde-increderea-dupa-esecul-sever-cu-fc-buzau-nu-sunt-ingrijorat-sunt-doar-suparat-pe-rezultat-ce-spune-despre-protestele-la-adresa-arbitrului-care-i-au-adus-19219697

Narcis POHOAȚĂ 20 Feb. 2022, 21:18 Liga 2
Pe aceeași temă