„Suntem pregătiți pentru orice!”

15 May. 2009, 12:50 Liga 2
„Suntem pregătiți pentru orice!

Gabi Tudosă se așteaptă la un meci greu al echipei sale în deplasarea de sâmbătă la Giurgiu. Iar ca argumente a găsit seria unor etape fără înfrângere a gazdelor, dar și orgoliul antrenorului Marin Barbu față de fosta-i echipă, Ceahlăul.

"Cu siguranță, Marin Barbu își va capacita jucătorii astfel încât echipa din Giurgiu să dea totul la vizita noastră. Ambiția dumnealui față de conducătorii noștri va naște un joc bun al gazdelor. Dar și noi suntem pregătiți pentru orice: caniculă, grindină și chiar ostilitatea giurgiuvenilor", a întărit mijlocașul ofensiv al pietrenilor. Spre deosebire de mulți alți coechipieri, Gabi Tudosă nu-și consideră echipa ca și promovată, matematic, în Liga 1, chit că Ceahlăul poate învinge și aduna alte trei puncte importante în calitate de lideră a seriei I.

 

"Ne mai trebuiesc încă patru puncte, pentru a fi siguri de această promovare realizată înainte de finalul sezonului. Sigur, cu o victorie a noastră la Giurgiu, cred că vom fi intrați cu un picior în primul eșalon, dar mai urmează și celelalte trei etape pentru noi",  a completat Tudosă.

 

Jucătorul Ceahlăului recunoaște că nu traversează o perioadă fastă după câteva etape bune fără gol marcat, dar va face totul pentru a-i mulțumi pe antrenori și diriguitorii clubului. "Fiți convinși că o să încerca să-i mulțumesc pe toți cei care și-au pus încrederea în mine", a mai spus Tudosă, în opinia căruia FC Ploiești are cele mai mari șanse de a însoți pe Ceahlăul în Liga 1, din toamnă.

 

2 goluri a reușit atacantul de conjunctură al Ceahlăului (este mijocaș de meserie) la cei 20 de ani ai săi.  Ambele reușite au fost în retur, în meciuri foarte importante pentru echipa sa: a deschis scorul în Cotroceni în victoria (2-0) contra Progresului și a fost primul marcator în derby-ul cu Delta Tulcea (2-0 de la Piatra Neamț), cand l-a lobat pe portarul dobrogean Olteanu cu un lob de efect.
 

 

Articol scris de Dan Eșanu
 

15 May. 2009, 12:50 Liga 2
Pe aceeași temă