„Suntem peste ei din toate punctele de vedere și va trebui să câștigăm”

Marius ANGHEL 20 Sep. 2012, 16:53 Liga 2

În etapa a 4-a din Liga a II-a de fotbal, sâmbătă, 22 septembrie, Săgeata Năvodari va juca pe stadion propriu cu Unirea Slobozia.

Astazi, in conferinta de presa desfasurata la Stadionul „Flacara” din Navodari, antrenorul Aurel Sunda a declarat: „Va fi un meci cu o echipa buna care a remizat la Braila, dar valoric suntem peste ei din toate punctele de vedere și va trebui sa castigam pentru a ne mentine pe locurile fruntase.
Ne deranjeaza schimbarile zilelor in care jucam pentru ca nu sunt anuntate din timp si nu ne putem face un program clar. Ca si la Targoviste nu vom putea miza pe fundasul Florin Popa care este suspect de hepatita si s-ar putea sa lipseasca o perioada lunga de timp.”

La randul sau, experimentatul fundas, Sergiu Bar, a mentionat: „Va fi o partida grea, dar valoarea lotului ne obliga sa castigam pentru a ne multumi suporterii. In ultimii ani am evoluat in Liga I si imi doresc foarte mult sa promovez cu Sageata si sa revin in primul esalon. Deja echipele din fruntea clasamentului si-au depus candidatura la promovare, dar pot apare si alte surprize.”

Meciul Sageata Navodari – Unirea Slobozia se va disputa sambata de la ora 13, va fi transmis in direct la Dolcesport 2 iar intrarea spectatorilor va fi gratuita.

Articol scris de Cătălin Donose

Marius ANGHEL 20 Sep. 2012, 16:53 Liga 2
Pe aceeași temă