Șumudică nu a semnat!

13 Aug. 2009, 16:18 Liga 2
Șumudică** nu a semnat!

Antrenorul marinarilor nu a ajuns decât la un acord verbal cu oficialii clubului, actele urmând a fi semnate în cursul zilei de azi
 

„Urmează să semnez. Sunt câteva probleme, am înțeles că mai întâi trebuie să se rezilieze contractul cu fostul antrenor, Lucian Marinof, nu stu exact însă pentru mine vorbele sunt ștampile, urmează să perfectăm actele. Chiar dacă nu voi semna probabil voi avea o altă funcție și tot voi sta pe bancă. Eu m-am înțeles cu oficialii clubului și nu mai dau înapoi”, a declarat Șumudică.
 

În ceea ce privește echipa, Marius Șumudică a spus că și-a conturat deja echipa de bază însă aceasta poate fi modificată în funcție de adversar și problemele de lot. Încă din prima etapă, Șumudică nu va putea conta pe Pașcovici, accidentat, iar Matei și Chico au și ei probleme însă care pot fi rezolvate până la ora jocului cu Dunărea Giurgiu. „În mare parte, echipa standard este formată însă ca de obicei intervin mici probleme medicale sau de altă natură și mai mereu ești în dificultate să folosești cel mai bun 11”, a mai spus tehnicianul echipei de pe litoral
 

Probleme cu banii
 

Noua conducere a Farului se trezește pe zi ce trece cu datorii pe care este nevoită să le plătească pentru a fi programată în campionat. Șumudică a explicat:
 

„La Farul încă există probleme financiare și noua conducere încearcă să le rezolve. Am fost la un pas de a nu fi programați deoarece ne-am trezit cu datorii de la anumite cantonamente efectuate în trecut și ne plătite. Din câte știu, pe la Mogoșoaia sunt de plată mai mult de 100 de milioane de plată, la fel ca la Vaslui, Pitești, hoteluri pe unde a stat echipa în retur. Mai mult, au existat și datorii către foști jucători cum ar fi Nae de la Sportul. Aceste datorii au perturbat atmosfera în sânul echipei și a conducerii fiindcă și ei au fost puși în fața faptului împlinit. Au fost nevoiți să plătească niște datorii pe care nu ei le-au făcut”. 
 

 

articol scris de Cristian BANCIU

13 Aug. 2009, 16:18 Liga 2
Pe aceeași temă