Șumudică își verifică jucătorii într-o partidă… „în familie”

07 Jul. 2009, 17:13 Liga 2
Șumudică își verifică jucătorii** într-o partidă... „în familie

Doar o săptămână are la dispoziție Marius Șumudică pentru a stabili lotul alături de care va începe pregătirea centralizată. Acesta dorește să își vadă elevii pe teren și astfel a programat două partide amicale. Primul se dispută miercuri de la 9.30 și se dispută în compania echipei secunde de la care noul tehnician dorește să aleagă doi-trei juniori, pe care să îi aducă la prima echipă. Cea de a doua partidă se dispută sâmbătă dar adversarul nu a fost încă stabilit.

 

„Suntem în urmă cu pregătirea față de celelalte echipe din seria noastră și trebuie să ne grăbim un pic. Am nevoie de aceste două jocuri pentru a-mi da seama de potențialul jucătorilor la ora actuală și de calitățile lor. Cel cu echipa secundă este unul de acomodare la efortul unui meci și îmi dă posibilitatea de a vedea care este situația actuală a jucătorilor. Cel de-al doilea va avea loc sâmbătă și vom juca, de asemenea, cu o echipă slabă, de eșalon inferior, echipă care încă nu a fost stabilită”, a declarat noul tehnician al Farului.

 

În altă ordine de idei, fundașul Cristian Șchiopu, un jucător apreciat de Șumudică, a revenit și el la Farul iar în următoarele zile se va stabili și soarta lui. Altfel, Cristocea continuă negocierile în timp ce Pașcovici nu va fi reținut în lot, Șumudică declarând că jucătorul a cerut doar permisiunea de a se antrena alături de Farul.
 

 

Articol scris de Cristian BANCIU
 

07 Jul. 2009, 17:13 Liga 2
Pe aceeași temă