Sucevenii reacționează la acuzațiile de blat: „Păi ce, noi suntem Barcelona să le dăm avans câte două goluri adversarilor?”

Marius ANGHEL 10 Mar. 2015, 18:29 Liga 2
Sucevenii reacționează la acuzațiile de blat:**

Meciul retur dintre Rapid CFR Suceava și ACS Berceni, desfășurat sâmbătă, în cadrul etapei a 18-a, a atras din nou atenția microbiștilor după ce evoluția scorului a fost asemănătoare cu cea din tur, adică 2 pauză / 1 final, un rezultat pentru care casele de pariuri au oferit cota 23.

Sucevenii au reluat meciurile oficiale cu o partidă dramatică pe stadionul Areni, în fața celor de la ACS Berceni. Dacă în tur, rapidiștii au condus cu 2-0 și au pierdut cu 2-3, de această dată deznodământul partidei a fost invers, rapidiștii impunându-se cu 3-2 după ce ilfovenii au marcat primele două goluri.

Materialele apărute în presa națională și locală după acest meci de la Suceava l-au determinat pe antrenorul Rapidului să le ia apărarea jucătorilor săi.

„Este nedrept ce se întâmplă. Acum ce trebuie să facem, dacă luăm un gol sau chiar două, ne predăm, ca nu cumva să spună lumea că a fost blat? Sportul, nu doar fotbalul, este plin de rezultate surprinzătoare etapă de etapă, de aceea este atât de iubit, pentru că are o doză de neprevăzut. Păi ce, noi suntem Barcelona să le dăm avans câte două goluri adversarilor ca să facem meciul mai palpitant?”, a declarat, pentru monitorulsv.ro, antrenorul Bogdan Tudoreanu, care admite că echipa sa a fost de nerecunoscut în prima repriză: „E adevărat că ne-am intrat mai greu în ritm, dar să nu uităm că veneam după o pauză competițională de trei luni, în care nu am intrat deloc pe Areni și ne-am pregătit pe unde am putut. E păcat că suntem împroșcați cu noroi aiurea, într-un moment în care echipa traversează cea mai bună perioadă din istorie. Suntem pe locul 2, cu o singură înfrângere în 18 etape, în condițiile în care avem la dispoziție unul dintre cele mai mici bugete din serie. Dacă pierdem este blat, dacă obținem victoria, iar nu-i bine. Am ajuns să nu ne mai putem bucura după o victorie. În mod normal, un succes după o asemenea revenire ar fi trebuit să însemne o injecție de moral. În schimb, jucătorii noștri sunt dărâmați și efectiv nu știe nimeni ce să mai creadă”.

Conducătorii clubului Rapid CFR Suceava aveau de gând să depună astăzi, la poliție, o sesizare prin care să ceară organelor în drept să cerceteze corectitudinea partidei dintre Rapid și ACS Berceni. O sesizare asemănătoare va fi înaintată și Departamentului de Integritate al FRF.

Marius ANGHEL 10 Mar. 2015, 18:29 Liga 2
Pe aceeași temă