Suceava pune accent pe juniori

09 Jan. 2009, 11:36 Liga 2
Suceava pune accent pe juniori

În lipsă de fonduri pentru transferuri importante, sucevenii sunt obligați să acorde o atenție sporită jucătorilor tineri. Astfel, pe lângă Buhuși, Breniuc, Stănescu, Duman și Moldovan, jucători care au făcut parte din lotul primei echipe și în turul campionatului, oficialii suceveni încearcă în această iarnă să aducă pe Areni și alți juniori de valoare.

 

Pe 12 ianuarie la reunirea lotului va fi prezent și Golofca (foto), fotbalist care în turul campionatului a fost împrumutat la Rapid Suceava, o grupare care mai are în lot alți doi juniori care stârnit interesul tehnicienilor Cetății, este vorba de Brânză și Azaharioaei.

 

Pe de altă parte, edilul Sucevei este la curent cu ultimele noutăți din eșalonul secund. Ion Lungu a anunțat că Cetatea are șanse tot mai mari de a evita retrogradarea, mai ales după desființarea formației Știința Bacău.

 

„Sperăm să ne putem salva de la retrogradare, mai ales în actuala conjunctură, în care s-a mai retras o echipă, respectiv Știința Bacău”, a declarat primarul Ion Lungu, care a mai precizat că a avut discuții cu președintele Clubului, Dumitru Moldovan, acestea vizând închegarea unei echipe cu jucători din județ.

 

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

09 Jan. 2009, 11:36 Liga 2
Pe aceeași temă