Strizu surprins de atitudinea lui Dayro Moreno

06 Sep. 2009, 17:09 Liga 2
Strizu surprins** de atitudinea lui Dayro Moreno

Cu Dayro Moreno pe teren, echipa a doua a Stelei a remizat, 0-0 la Dunărea Galați. Antrenorul Leo Strizu îl laudă pe Dayro Moreno și spune că atacantul ar putea fi gata pentru echipa lui Bergodi în cel mult trei săptămâni.

 

"Nu sunt mulțumit de rezultat, aș fi vrut să câștigăm, dar încă se vede lipsa de experiență a jucătorilor mei. Sunt bucuros de felul în care ne apărăm, însă, din păcate, nu reușim să înscriem foarte des", a declarat Leo Strizu după meciul de la Galați.

 

Strizu spune că s-a temut de felul în care Dayro se va comporta la echipa a doua:

 

"Despre Dayro ce să spun, sunt surprins de atitudinea lui, auzisem foarte multe despre el și îmi era puțin frică de felul în care se va comporta. Dayro este însă un jucător ascultător și nu cred că pot face vreo diferență între el și un puști din ’92. În joc se vede că vine după o pauză, însă crește de la meci la meci și nu vreau să dau un verdict, dar cred că în cel mult trei săptămâni ar putea fi pregătit pentru echipa mare", a spus Strizu.

 

Dayro Moreno nu se grăbește. Columbianul nu e deranjat că joacă la echipa a doua!

 

"Nu mă deranjează faptul că sunt la echipa a doua, știu că trebuie să muncesc și că mai am mult de muncă pentru a mă întoarce în lotul primei echipe", a menționat fotbalistul", a declarat Dayro Moreno.

 

Dayro a fost inclus de Steaua pe lista pentru Europa League.

 

Steaua II București a remizat, sâmbătă, în deplasare, scor 0-0, în partida cu Dunărea Galați, într-o partidă contând pentru etapa a IV-a a seriei I a ligii secunde. În urma acestui meci, Dunărea Galați ocupă locul șase în clasamentul seriei, cu 7 puncte, iar Steaua II București este pe locul șapte, cu șase puncte.

 

Sursa: prosport

06 Sep. 2009, 17:09 Liga 2
Pe aceeași temă