Stop joc pentru Florin Costea! Meciul cu Dunărea ar putea fi ultimul pentru atacant la CSM: „Vom vedea ce va fi din iarnă”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 24 Nov. 2016, 15:13 Liga 2
Stop joc pentru Florin Costea!** Meciul cu Dunărea ar putea fi ultimul pentru atacant la CSM:

Atacantul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Florin Costea s-a accidentat miercuri, în jocul de la Călărași, 0-1 cu Dunărea, fiind înlocuit în minutul 28 cu Constantin Stoica. Costea a suferit o contractură musculară și este clar că, în acest an, nu va mai putea evolua pentru alb-albaștri, care mai au de disputat încă trei meciuri în următoare două săptămâni și jumătate,  cu Unirea Tărlungeni (a), UTA Bătrâna Doamnă (a) și ASU Politehnica Timișoara (d).

„Voi face luni o ecografie, dar probabil este vorba de o contractură musculară la celălalt picior. Nu mai am când să revin în acest an, mai sunt doar trei jocuri. Voi vedea ce va fi în iarnă, este posibil să fac pregătirea tot alături de echipă. Mi-am dorit să ajut Vâlcea cât mai mult, însă am avut ghinion cu accidentările. Este important pentru mine că am revenit în circuit”, a declarat Florin Costea.

Deși a fost folosit doar în șase jocuri, fiind integralist în patru dintre acestea, atacantul lansat în fotbalul de performanță de la CSM Râmnicu Vâlcea este golgheterul echipei, cu cinci reușite. Vedeta trupei vâlcene a anunțat din momentul venirii că va juca în Zăvoi până în iarnă, când își va căuta un contract în străinătate.

CSM Râmnicu Vâlcea merge foarte prost în campionat, după înfrângerea de la Călărași coborând pe locul 15, cu 15 puncte, primul de deasupra retrogradării. Echipa de sub ea, Unirea Tărlungeni, are cu patru puncte mai puțin.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 24 Nov. 2016, 15:13 Liga 2
Pe aceeași temă