Stoica: ” Începând de mâine mă ocup de fotbal”

21 May. 2009, 21:00 Liga 2
Stoica:

Ieri, 20 mai, la primăria orașului Buftea a fost organizată o ședință cu privire la viitorul echipei locale de fotbal, CS Buftea. La această întrunire au fost invitați atât conducerea clubului, cât și susținătorii acesteia. Principala temă de la această adunare a fost seria rezultatelor negative din acest retur de campionat, dar și posibilitatea ca primăria să cedeze majoritatea acțiunilor de la echipă sau, mai grav, desfiițarea acesteia.

 

Supărat că localnicii nu sunt interesați de viitorul echipei, doar trei bătrânei microbiști fiind prezenți la acestă ședință, Stoica Ion consideră că lipsa interesului susținătorilor îl pune pe gând. Acesta va trage linie la finalul campionatului și atunci va spune dacă va mai putea finanța echipa de fotbal.

 

Dacă cetățenii vor fotbal, eu nu mă opun, e voința lor, o să o țin în continuare, dar dacă ar fi după mine personal, prefer să o extermin sau cel puțin consiliul local să rămâna cu baza sportivă și cu o parte din active, iar 70 – 80 %, dacă vrea cineva să vină să investească în echipa de fotbal, îl primesc cu brațele deschise”, a declarat primarul orașului.

 

 O altă discuție interesantă a avut loc între edilul șef și conducătorii clubului. Spiritele încinse l-a făcut pe acesta să declare că oprește finanșarea către jucători: „Nu mai dau nimic atâta timp cât ei intră pe teren și zici că se duc la tăiat și joacă…, mai bine jucăm noi.” și că se va implica la echipă: „Începând de mâine mă ocup de fotbal în următoarele 4 etape. Să știu că totul se întâmplă din cauza mea. O să stau acolo lângă ei cu cei care sunt în comitet”.

 

Cei trei microbiști prezenți la întrunire și-au declarat nemulțumirea față de rezultatele meciurilor de până acum și au dorit să își exprime supărarea, ei reproșând modul în care oficialii au cedat prea ușor anumiți fotbaliști, precum Adrian Popa și Marian Chițu.

 


„Am preferat să plece la Gloria Buzău pentru că echipa aceasta este în liga 1, chiar dacă e pe ultimul loc, îl vede cineva și așa poate primesc oferte bune de la alte echipe. Au venit deja oferte pentru ei. Dacă rămâneau la Buftea, în liga 2, e foarte greu să pleci undeva pe un contract bun, așa de la Buzău le e mai ușor. Lor trebuie să le dăm drumul să își facă un viitor.”
, le-a răspuns Stoica Ion.

 

La finalul ședinței, primarul a șocat pe cei prezenți, prin ultima sa declarație: „Am variantă ca din turul campionatului următor să fac o echipă puternică. O să vedeți”

 

Tot ieri s-a anunțat și că obiectivul pentru sezonul acesta a fost ratat. Acesta fusese un loc opt, în prezent nemaiexistând nici o speranță pentru ocuparea lui.
 

 

Articol scris de Marius Anghel

 

21 May. 2009, 21:00 Liga 2
Pe aceeași temă