Știința Bacău a fuzionat cu Rocar! CUM COMENTEZI?

22 Feb. 2009, 18:32 Liga 2
Știința Bacău a fuzionat cu Rocar!** CUM COMENTEZI?

Președintele Mircea Crainiciuc a reușit să se pună de acord cu oficialii clubului Rocar, și Știința Bacău va intra evolua și în returul acestei ediții de campionat.

 

Dacă după vestea desființării echipei din orașul lui Bacovia, celelalte formații din prima serie – în special FCM Bacău și Cetatea Suceava – jubilau la gândul că nu va mai retrograda decât o echipă, iată că acum, cu o săptămână înaintea începutului returului, datele problemei s-au schimbat. În această iarnă, Mircea Crainiciuc a încercat să convingă autoritățile locale din Ploiești și Mangalia să preia echipa rămasă fără susținere. Primăria din Ploiești a decis însă să preia Petrolul, în timp ce Consiliul Local Mangalia a fost dizolvat.

 

Soluția problemei Științei a venit de la București, unde conducerea Rocarului a fost de acord să fuzioneze cu echipa băcăuană. Antrenorul noii echipe Știința-Rocar, care din retur va reveni la titulatura Luceafărul Lotus Băile Felix, este Adrian Matei, iar pregătirile pentru debutul campionatului au început deja, echipa jucând sâmbătă un meci de pregătire pe care l-a și câștigat cu scorul de 4-0 în compania formației Inter Gaz.

 

COMENTEAZĂ‚ PE BLOGUL LUI FLORIN ALBOIU:

PROMOVARE ÎN INTERSEZON

 

O parte din jucătorii Științei se antrenează la București, în timp ce la „veteranii” băcăuani Sorin Trofin, Radu Ciobanu și Florin Ganea s-a renunțat, contractele lor fiind considerate prea mari de noua conducere a clubului.

DECLARAȚII
„E o veste bună și pentru noi, chiar dacă nu vom mai juca acolo. Asta înseamnă că ne vom primi restanțele contractuale, pentru că, altfel, noua echipă nu va fi programată în campionat”
Sorin Trofin, mijlocaș Știința Bacău

„Eu sunt antrenorul echipei formate în urma fuziunii dintre Știința și Rocar. Atât vă pot spune acum”
Adrian Matei, antrenor Luceafărul Lotus Băile Felix

articol scris de Adi ENĂ‚ȘOAIE

22 Feb. 2009, 18:32 Liga 2
Pe aceeași temă