Stewardul l-a lovit pe suporterul petrolist

24 Aug. 2009, 17:29 Liga 2
Stewardul l-a lovit pe suporterul petrolist

 

Mult vehiculata „bătaie” de la Ghermanești a atras atenția și șefilor jandarmeriei. Purtătorul de cuvânt al acestora a ținut să sublinieze că nu au fost altercații cu jandarmii, ci doar cu un singur steward care a lovit un singur suporter petrolist. Iată aici și comunicatul oficial remis de Jandarmerie către redacția ProSport.:

 

Ca urmare a publicării articolului ‘Conflict cu Jandarmii’ în ediția din data de 24 august a.c., a ziarului ProSport, în care sunt prezentate în mod eronat aspecte referitoare la acțiune jandarmilor, pentru a corecta informarea cititorilor vărugăm să publicați acest drept la replică:

Duminică 23.08.2009 Gruparea de Jadarmi Mobilă ‘Matei Basarab’ Ploiești a asigurat măsurile de ordine publică în zona apropiată stadionului local din Ghermănești pe timpul partidei de fotbal dintre echipele F.C. Snagov și F.C. Petrolul Ploiești.

La pauză, mai mulți suporteri petroliști, dorind să protesteze fașă de presatția slabă a echipei favorite în teren, au ieșit din spațiul rezervat galeriei oaspete sub supravegherea angajaților firmei de pază care asigurau măsurile de ordine publică în interiorul stadionului. În aglomerația creată, un susținător al echipei ploieștene a fost bruscat de un steward.

Acuzând dureri acesta a fost condus la mașina salvării, iar la scurt timp a revenit alături de cei aproximativ 200 de petroliști care au continuat să vizioneze partida din afara stadionului, amplasarea acestuia permițând acest lucru.

Atât pe timpul afluirii / defluirii spectatorilor la / de la stadion, cât și pe timpul desfășurării partidei de fotbal, nu au fost înregistrate incidente între suporteri și efectivele de jandarmi.

În convingerea că veți publica acest drept la replică, vă asigurăm de întreaga noastră deschidere pentru corecta și oportuna informare a cititorilor ProSport


Ofițer Relații Publice

 

 

Fanii lupilor galbeni s-au comportat exemplar, neexistând nici un fel de probleme cu jandarmeria. Galeria galben-albastrilor a ramas calmă și după ce au aflat că nu vor mai fi primiți înapoi în tribunele stadionului de la Ghermănești.

Articol scris de: Cosmin Manea

24 Aug. 2009, 17:29 Liga 2
Pe aceeași temă