Steaua, motivată să dea uitării ultimele etape din Liga 2 și să termine cu procentaj maxim 2021. Darius Oroian: ”Trebuie să facem șase puncte, e obligatoriu!”

Răzvan STÎNGĂ 27 Nov. 2021, 15:24 Liga 2
Steaua, motivată să dea uitării ultimele etape din Liga 2 și să termine cu procentaj maxim 2021. Darius Oroian: ”Trebuie să facem șase puncte, e obligatoriu!”

Steaua mai are două meciuri de jucat în acest an, iar victoriile sunt obligatorii pentru a rămâne cu șanse importante la prezența în play-off-ul Ligii a 2-a. În penultima reprezentație din acest an, formația din Ghencea va merge la Timișoara, unde va întâlni Politehnica.

Darius Oroian (18 ani), folosit de Daniel Oprița în toate partidele din Liga 2, a precizat într-un interviu că el și colegii săi sunt motivați să învingă în ultimele două confruntări din 2021, pentru a rămâne în top șase.

Darius Oroian: ”Este bine că încă suntem la mâna noastă, trebuie să dăm tot ce avem mai bun pentru a câștiga”

Fundașul vrea ca Steaua să profite de faptul că în continuare e la mâna ei și să nu fie nevoită, în etapele rămase de disputat în 2022 în sezonul regular, să stea la mâna rezultatelor, pentru a putea prinde play-off-ul.

Ultima etapă a acestui an, pe care Steaua o va juca acasă cu FC Buzău, se va disputa cu fani în tribune. Oroian e convins că ”militarii” vor fi mai puternici cu suporterii în spate. A apreciat și coregrafia din partida trecută din Ghencea, cu ”U” Cluj, chiar dacă nu au avut acces.

Este bine că încă suntem la mâna noastă, trebuie să dăm tot ce avem mai bun pentru a câștiga. Trebuie să facem șase puncte în aceste două meciuri, este obligatoriu!

Așteptăm toți prezența fanilor la meciuri, sper ca măcar la ultimul meci, cel cu Buzău, să fie lângă noi să ne ajute, să vină în număr cât mai mare să ne susțină.

(N.r. – Despre coregrafia cu Universitatea Cluj) A fost superb, în ciuda faptului că nu au putut să fie lângă noi. Au găsit o modalitate să ne ajute, să ne ridice moralul. A fost foarte frumos din partea lor și le mulțumim”, a spus Oroian înaintea confruntării cu Poli Timișoara.

Steaua va termina și etapa a 15-a pe locul 6 

Steaua va termina și etapa a 15-a pe locul 6, chiar dacă aceasta nu s-a întcheiat și ”militarii” întâlnesc formația de pe Bega abia duminică, de la ora 12:00. Au 25 de puncte, iar echipa de deasupra lor, FC Buzău, are 28 de puncte și un golaveraj mult mai bun.

Sub Steaua, pe locul 7, se află FK Csikszereda, cu 23 de puncte.

Foto: Valentin Macrea / Sport Pictures
Video: Steaua TV

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-asteapta-derby-ul-cu-steaua-nicolae-croitoru-are-numai-cuvinte-de-lauda-pentru-trupa-lui-oprita-suntem-doua-echipe-cu-obiective-diametral-opuse-19211626

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liber-la-spectatori-fanii-revin-in-tribune-pe-final-de-2021-ultima-etapa-din-liga-2-si-liga-3-se-disputa-integral-cu-portile-deschise-19211602

https://liga2.prosport.ro/seria-1/a-scapat-ieftin-cu-un-punct-poli-iasi-a-obtinut-cu-noroc-un-egal-pe-teren-propriu-in-fata-nou-promovatei-unirea-dej-19211810

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mihalcea-cu-o-falca-n-cer-si-una-in-pamant-dupa-remiza-de-la-miercurea-ciuc-nu-mi-convine-sa-castig-cate-un-punct-norocos-pe-ici-pe-colo-antrenorul-nu-si-a-recunoscut-juca-19211802

Răzvan STÎNGĂ 27 Nov. 2021, 15:24 Liga 2
Pe aceeași temă