Steaua pregătește noul sezon de Liga 2 cu două cantonamente. Un stagiu în România, altul în afara țării

Andrei PASCU 16 Jun. 2024, 17:58 Liga 2
Steaua pregătește noul sezon de Liga 2 cu două cantonamente. Un stagiu în România, altul în afara țării

Steaua a intrat în vacanța de vară la 15 mai, că a avut loc ultimul antrenament, iar timp de exact o lună jucătorii au liber, pentru câțiva dintre ei fiind chiar ultima apariție în echipamentul ”militarilor”.

Echipa din Ghencea va începe pregătirea sezonului următor al diviziei a doua la data de 17 iunie, luni, moment în care va avea loc prima ședință de antrenament a întrecerii 2024/ 2025 de Liga 2. Recent, Daniel Oprița a stabilit și cantonamentele pe care le va organiza.

Steaua, două cantonamente înainte de startul Ligii 2

Steaua a terminat pe locul 1 în Grupa B a play-out-ului Ligii 2, cu 44 de puncte, cu șase lungimi peste locul 2, Chindia Târgoviște, și tot cu șase peste locul 3, Concordia Chiajna. Nu a mai reușit să se califice, ca în anii trecuți, în play-off, dar speră să revină în top șase în campionatul următor.

Cu două luni înainte de startul noii stagiuni de Liga 2 va începe Steaua pregătirile, dacă ne-am raporta la când va avea loc prima rundă din noul campionat. Întrecerea 2024/ 2025 de divizie secundă va debuta la 3 august.

Daniel Oprița a trasat și cantonamentele din această vară, care vor avea loc în România, la Cheile Grădiștei (24 iunie – 5 iulie) și în Bunlgaria, la Bansko (10 iulie – 22 iulie).

Roș-albaștrii se reunesc mâine!

Formația noastră începe mâine treaba pentru a pregăti sezonul 2024-2025. Elevii lui Daniel Oprița și Fane Nofitovici se vor reuni mâine seară, la ora 18:00, la baza proprie, acolo unde se vor pregăti toată săptămâna viitoare.

Roș-albaștrii au programate în această vară două cantonamente, la Cheile Grădiștei (24 iunie – 5 iulie) și Bansko (10-22 iulie)”, a transmis Steaua pe pagina de Facebook.

Steaua, două achiziții în această vară

Steaua a anunțat, zilele trecute, a doua achiziție din această vară. ”Militarii” au mai luat un jucător de la Unirea Dej, echipă retrogradată din Liga 2 în Liga 3 la finalul sezonului trecut.

După ce a semnat cu fundașul Mihai Kereki, Steaua a comunicat și aducerea lui Adrian Pop. Referitor la jucătorii care vor continua în Ghencea, Altfel, zilele trecute Adrian Popa a anunțat că va rămâne în Liga 2, la Steaua, fiind gata să înceapă pregătirile alături de ”militari”.

Foto: Steaua

Andrei PASCU 16 Jun. 2024, 17:58 Liga 2
Pe aceeași temă