Adrian Popa s-a înțeles cu Steaua! Mijlocașul continuă în Ghencea și în sezonul următor de Liga 2

Andrei PASCU 12 Jun. 2024, 15:31 Liga 2

Adrian Popa a anunțat unde va juca în sezonul următor! Mijlocașul va rămâne în Liga 2, la Steaua, fiind gata să înceapă pregătirile alături de ”militari”, după cum a transmis recent.

Astfel, Popa a semnat prelungirea contractuală cu formația din Ghencea sau urmează să o facă, dar este cert că părțile au bătut palma.

Adrian Popa continuă în Liga 2, la Steaua

Adrian Popa a revenit la Steaua în luna martie, fiind liber de contract de la finalul lunii ianuarie, când Concordia Chiajna a reziliat contractul cu el. Se întorcea la Steaua, pentru care evoluase și în precedentele două ediții ale Ligii 2 (septembrie 2021 – iulie 2023, când a bifat 47 de partide la nivelul Ligii 2 și a înscris 11 goluri).

În vara trecută, Popa nu ajungea la un numitor comun cu conducerea clubului privind prelungirea contractului din Ghencea și, ulterior, semna cu Concordia Chiajna, la care mai evoluase în trecut, între 2010 și 2012, de unde se transfera la FCSB, cu care reușea să câștige trei campionate, o Cupa României, două Cupa Ligii și o Supercupă.

Popa a jucat în toate meciurile din play-out-ul Ligii 2 în stagiunea trecută pentru Steaua, iar acum s-a înțeles cu ”militarii” pentru prelungirea contractuală.

Mai urmează o săptămână de vacanță și încep pregătirea. (N.r. – Știi unde?) Da, la CSA Steaua!”, a spus Adrian Popa, conform Sport.ro.

  • În cariera sa, Adrian Popa a jucat pentru FC Timișoara 2, CS Buftea, Gloria Buzău, ”U” Cluj, Concordia Chiajna, FCSB (se numea Steaua), Reading (Anglia), Al Taawon (Arabia Saudită), Ludogoreț Razgrad (Bulgaria), din nou FCSB, FC Voluntari, Academica Clinceni, Steaua și din nou Concordia Chiajna. Are 24 de selecții și patru goluri la echipa națională a României.

Daniel Oprița voia ca Adrian Popa să rămână la Steaua

La începutul lunii iunie, chiar și în contextul în care despre Steaua nu se știe în acest moment dacă va avea sau nu va avea drept de promovare pentru noul sezon de Liga 2, care începe la 3 august, antrenorul Daniel Oprița declara că speră ca Adrian Popa să continue în Ghencea.

Iată că până la urmă s-a ajuns la numitorul dorit de ”principal”.

Am discutat și cu Adi Popa și i-am spus să meargă la conducere să își negocieze noul contract. Dacă am discutat cu el și l-am trimis la conducere, atunci e clar că eu mi-l doresc și din sezonul viitor la Steaua.

Însă, acum rămâne că cele două părți să discute și să se înțeleagă. Eu, unul, am nevoie de Adi Popa”, spunea Oprița la începutul acestei luni, în privința situației lui Adrian Popa.

În această campanie de transferuri, Steaua a anunțat o singură achiziție până acum. A semnat cu fundașul Mihai Kereki, căpitanul Unirii Dej.

Andrei PASCU 12 Jun. 2024, 15:31 Liga 2
Pe aceeași temă