VIDEO | Steaua și-a prezentat oficial noul echipament de joc, produs de Adidas! Cel vechi a fost ”predat” altor jucători

Marius ANGHEL 26 Aug. 2021, 21:15 Liga 2

Steaua și-a prezentat, în mod oficial, noile echipamente de joc pentru sezonul 2021-2022 de Liga 2, campionat din care au trecut până acum patru etape și în care echipa nou-promovată a evoluat în vechile echipamente.

Echipa de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei și-a schimbat sponsorul tehnic, trecând de la Joma la Adidas, la insistența suporterilor, care au dorit ca jucătorii să îmbrace echipament creat de firma care a creat tricourile cu care clubul a câștigat cele mai importante trofee din istoria sa, Cupa Campionilor Europeni în 1986 și Supercupa Europei în 1987, și pe care l-a purtat și în cealaltă finală de Cupa Campionilor Europeni disputată, în 1989.

Steaua și-a prezentat oficial noul echipament de joc, Adidas

La mai puțin de o săptămână după ce le arăta suporterilor noul echipament principal al echipei, printr-o fotografie care le-a atras numai critici, oficialii Stelei au făcut de această dată o prezentare profesionistă.

Printr-un clip de prezentare început cu mesajele legendelor clubului Ștefan Iovan și Adrian Bumbescu, Steaua le arată suporterilor noile echipamente, de acasă și deplasare, însă și echipamentul staffului tehnic.

Jucătorii din lot și stafful au fost cu toții prezenți pe stadionul Steaua, însă nu s-a renunțat nici la pozele în vestiar, cu echipamentele atârnate pe umerașe.

”E un echipament pe care, știm cu toții, l-a purtat și generația de aur a Stelei în 1986, când au luat și Cupa Campionilor, un echipament care sper să ne poarte noroc și să avem evoluții din ce în ce mai bune în el”, a spus căpitanul Valentin Bărbulescu.

Vechiul echipament, cel Joma, a fost predat juniorilor clubului

Echipamentul Joma, cel îmbrăcat în ultimele două sezoane de echipa de seniori, a fost predat juniorilor clubului.

”Acest echipament, care ne-a purtat noroc doi ani de zile, vi-l predăm cu drag și sperăm ca și voi să aveți la juniori aceleași performanțe pe care le-am avut noi în ultimii doi ani”, a spus Mădălin Mihăescu.

Primul meci în care Steaua va îmbrăca echipamentul Adidas va fi cel de duminică, de la ora 14:00, din Ghencea, cu Ripensia Timișoara, în cadrul etapei a 5-a a Ligii 2.

Steaua, cu 10 puncte acumulate în primele patru jocuri, ocupă locul 3 în clasamentul Ligii 2, fiind la egalitate cu clasate pe locul 2, Unirea Slobozia, și la două puncte în spatele liderului Concordia Chiajna.

Videoclipul prin care Steaua își prezintă echipamentul Adidas:

https://www.youtube.com/watch?v=r9dw7Np5dA0

Foto și video: Steaua București

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-vs-u-cluj-modul-in-care-cele-doua-cluburi-si-au-prezentat-noul-echipament-principal-de-joc-amatori-vs-profesionisti-19196923

 

Marius ANGHEL 26 Aug. 2021, 21:15 Liga 2
Pe aceeași temă