Stafful lui Ovidiu Burcă, mărit cu un preparator fizic și un psiholog. Vlad Iacob, săgeți către cei care au pregătit înainte echipa: ”Stafful lucrează intens, încercăm să remediem aceste probleme”

Robert JUGRAVU 09 Aug. 2022, 11:36 Liga 2
Stafful lui Ovidiu Burcă, mărit cu un preparator fizic și un psiholog. Vlad Iacob, săgeți către cei care au pregătit înainte echipa: ”Stafful lucrează intens, încercăm să remediem aceste probleme”

Stafful tehnic al lui Ovidiu Burcă (42 de ani) la Dinamo a fost completat cu un psiholog și un preparator fizic, care au misiunea de a regla problemele de la nivelul lotului.

În prima etapă a Ligii 2, Dinamo a învins-o pe Progresul Spartac cu 1-0, dar suporterii ”câinilor” și antrenorul Ovidiu Burcă au observat destule probleme în joc. ”Principalul” s-a declarat nemulțumit de nivelul de pregătire fizică la care sunt jucătorii, astfel că în staff a fost cooptat un preparator de la care se așteaptă să rezolve această problemă.

De asemenea, administratorul special Vlad Iacob a anunțat cooptarea psihologului Silviu Ioniță, care colaborează și cu Federația Română de Fotbal.

Stafful tehnic dinamovist are acum și un preparator fizic

Ovidiu Burcă vrea să rezolve cât mai repede problemele pe care le are la echipă, astfel încât să nu ajungă în situația de a irosi puncte care se pot dovedi esențiale pentru intrarea în play-off.

Administratorul special spune că antrenorul s-a declarat nemulțumit de condiția fizică a jucătorilor, care au dat semne de oboseală în ultima parte a meciului cu Progresul Spartac, astfel că deja a adus un preparator fizic la echipă.

”Atitudinea din prima etapă a fost bună, dar mai e mult de muncă. Din păcate, perioada de pregătire din vară nu a fost făcută cu actualul staff tehnic. Pregătirea fizică, în opinia staffului actual, putea fi mai bună. Dar stafful lucrează intens, încercăm să remediem aceste probleme. Avem un preparator fizic nou, care a venit la echipă. Avem o scurtă pauză între cele două meciuri și se lucrează intens la antrenamente, trebuie să recuperăm”, a spus Vlad Iacob la Radio Dinamo 1948.

Iacob nu i-a comunicat, însă, și numele preparatorului fizic.

În prima parte a pregătirii, de antrenamentele echipei s-a ocupat Gheorghe Mihali, iar după plecare acestuia la Dunărea Călărași antrenamentele au fost conduse de Iulian Mihăescu și Ionel Augustin.

Psihologul Silviu Ioniță, cooptat și el în lot

Administratorul special de la Dinamo a anunțat, de asemenea, că jucătorii au, acum, și sprijin de natură psihologică, după cooptarea lui Silviu Ioniță.

”Vă dau o informație în premieră. Silviu Ioniță, care e și psihologul Federației Române de Fotbal, lucrează cu loturile naționale de foarte mult timp, s-a alăturat de azi staffului nostru. Am început să testăm jucătorii, ei vor avea un profil mental și vom ști cum să lucrăm cu fiecare în parte. Vom avea mai multe informații despre lotul actual după această testare”, a mai spus Vlad Iacob.

Meciul cu SC Oțelul se va juca la Clinceni

Altfel, Dinamo a anunțat oficial că va disputa meciul cu SC Oțelul, din etapa a doua, pe stadionul din Clinceni, acolo unde a evoluat și în prima partidă, jocul din deplasare cu Progresul Spartac.

”Ne-am dorit, la fel ca toți suporterii dinamoviști, să jucăm pe noua arenă «Arcul de Triumf», însă suntem obligați să programăm următoarele două meciuri pe un alt stadion. Motivul? Administratorii «Arcului de Triumf» au decis înlocuirea suprafeței de joc în această perioadă. Stadionul Dinamo nu este omologat și are multe probleme: gazon, vestiare și sute de scaune distruse. În aceste condiții, am decis împreună cu staful tehnic al echipei noastre să jucăm la Clinceni. Le mulțumim autorităților locale că susțin prezența dinamoviștilor la Clinceni”, a declarat Vlad Iacob, care a confirmat, astfel, cele anunțate de ProSport.

”Biletele pentru partida Dinamo 1948 vs Oțelul Galați vor fi puse în vânzare pe platforma partenerului oficial de ticketing al clubului, Bilete.ro.
Abonamentele emise de Dinamo 1948 pentru stadionul „Arcul de Triumf” sunt valabile, cu loc corespondent, pe Arena Clinceni”, a mai anunțat Dinamo.

Meciul dintre Dinamo și SC Oțelul a fost programat pentru ziua de marți, 16 august, de la ora 18:00.

Intervenția lui Vlad Iacob la Radio Dinamo 1948:

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Robert JUGRAVU 09 Aug. 2022, 11:36 Liga 2
Pe aceeași temă